NAJVAŽNIJE JE DA GOSPODIN NEMA KOMPLEKS NADMENOSTI I NEUSPEHA: Sanja Marinković otkrila kakvog muškarca priželjkuje

Voditeljka Sanja Marinković otkrila zašto se razvela od supruga posle deset godina braka i priznala da i dalje veruje u pravu ljubav.

Sanja već godinama je jedna od uspešnijih žena u svom poslu što se može i reći i za privatni život budući da se 2007. godine ostvarila u najvažnojoj ulozi kada je rodila sina Strahinju.

Kada je ljubav u pitanju, voditeljka tvrdi da se zaljubljuje u energiju, dodir i mozak, te otkriva pravi i jedini razlog zbog kojeg se nedavno razvela.

- Meni je najvažnije da gospodin nema kompleks nadmenosti, neuspeha, nemanja i onda je sve lako. Ponekad je poželjnije da bude potpuno smešan, nego potpuno dosadan. Mada možda i najbitnije je da je hrabar jer je to znak da ga krasi samopuzdanje. Jednostavno ne pristajem na život udvoje po svaku cenu, bez ljubavi, strasti i nežnosti ne može. Upravo zbog nedostatka topline sam se u rastala od bivšeg muža. Možda sam emotivno nezrela, ali znam da ne želim da mi razum ućutka srce onom čuvenom rečenicom "Nije pametno..." - priznaje Sanja.

Ni nakon razvoda Marinkovićeva ne prestaje da veruje u ljubav, te joj kompliment muškaraca koje svakodnevno dobija i te kako prijaju. Mada mnogi spekulišu da misterioznog partnera vešto krije budući da je osmeh i sjaj u očima odaju.

- Možemo da zaključimo da je ženama od muškaraca u suštini potrebno malo, lepa reč, zagrljaj, razgovor i mala doza uzbuđenja. U mom životu uvek postoji neki muškarac koji mi pozivom ili porukom ulepša svakodnevicu. Strpljivo čekam nekog tajanstvenog muškarca koji će bar na kratko promeniti moj život i čekam da novi ili neki stari princ ponovo ušeta u moj život - ne krije voditeljka.

Iako razvod nije mala stvar, Sanja je rešila da se posveti sebi, a svaki slobodan trenutak provodi na putovanjima koja su njena najveća strast.

- Kažu da uspeh u poslu i debljina novčanika muškarcima donose ono što ženama donosi osećaj da su lepe i poželjne, a ja bih dodala i slobodne - poručila je nedavno na društvenim mrežama.

Izvor: Grand.online
Foto: sanjamarinkovicofficial/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.