PROSLAVA LJUBAVI NA DVE LOKACIJE: Saška Veselinov i Đorđe Đoković venčaće se u Beogradu, a glamuroznu svadbu upriličiće u Crnoj Gori

Đorđe Đoković i njegova verenica Saška Veselinov uskoro će se venčati pred porodicom i prijateljima i to na dve lokacije.

Voditeljka i modna diznajnerka i njen verenik i rođeni brat Novaka Đokovića, upriličiće slavlje 12. septembra u Beogradu, gde će biti obavljeno i crkveno venčanje, nakon čega će svatovi biti u prilici da slave i u Crnoj Gori.

Drugo venčanje biće organizovano u Herceg Novom, tačnije u rizortu Portonovi, a otkriveno je da će gosti na venčanju ispoštovati i dres kod koji su zamislili mladenci.

Podsetimo, Đorđe Đoković je zaprosio devojku Sašku na Kalemegdanu, a za verenički pristen je navodno izdvojio 10.000 evra.

- Iako je bilo pitanje dana kada će se njih dvoje veriti, Đole je želeo da taj korak bude veliko iznenađenje za Sašku. Kada je dobio amin od članova porodice, obavestio je dva najbolja druga i njenu najbolju drugaricu. Odlučio se za intimnu veridbu na Kalemegdanu jer ju je prvi put poljubio upravo na tom mestu na kom ju je verio. Imao je veliku tremu, ali je na kraju sve ispalo kako je zamislio - ispričao je izvor.

Izvor: Mondo.rs
Foto: saskaveselinov/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.