ZALJUBLJENA POSLE RAZVODA: Marija Veljković u vezi sa Rastkom Jankovićem

Popularna voditeljka "Slagalice" i glumica Marija Veljković već neko vreme uživa u vezi sa glumcem Rastkom Jankovićem, koji je najpoznatiji po svojoj vezi sa pevačicom Jellenom.

Marija je naočigled brojnih posetilaca jedne kafane u centru Beograda razmenjivala nežnosti sa Rastkom sa kojim je nedavno započela vezu, piše "Kurir".

Iako su se trudili da svoju vezu javno ne eksponiraju, voditeljka i glumac su se u poslednje vreme malo opustili, pa su tako u petak uveče viđeni u zajedničkom društvu u jednoj beogradskoj kafani u centru grada, gde su se naočigled svih ljubili i grlili, ne obazirajući se na to da li će ih neko videti i uslikati zajedno.

- Marija i Rastko su novi ljubavni par. Vidi se da su baš zaljubljeni i da uživaju zajedno. Krajem ove nedelje bili su zajedno u jednoj kafani u centru grada. Bili su baš u odličnom raspoloženju, celo veče su se grlili i ljubili. Na istom mestu se sa njima našao i Ivan Gavrilović koji je zabavljao goste. U jednom trenutku Rastko i Ivan su se zajedno dohvatili mikrofona, a glumac je više puta poljubio voditeljku pred celom kafanom, što njoj očigledno nije smetalo - završava izvor sa lica mesta.

Marija je vezu potvrdila na Instagramu i to fotografijom sa izabranikom. Naime, voditeljku su novinari pozvali kako bi dala komentar na ovu priču, a ona je odgovorila da joj pitanja pošalju mejlom. Nakon pola sata, odgovorila je da pogledaju njen Instagram profil gde je objavila zajedničku fotografiju.

Podsetimo, voditeljka Slagalice se nakon više od decenije braka razvela od Milana Milovanovića, sa kojim je ima troje dece.

Marijin novi partner Rastko krajem devedesetih zabavljao se pune tri godine sa pevačicom Jellenom i da su važili za veoma skladan i povučen par. Iako u poslednje vreme nije mnogo prisutan u javnosti, svojevremeno su ga nazivali "beogradskim Kijanu Rivsom". Glumio je u mnogim filmovima, bavio se i pevanjem, a bio je i redovan posetilac prestoničkih klubova i učesnik u tadašnjem noćnom životu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: mare.veljkovic/Instagram

Pogledajte još