PRE BIH UMRO, NEGO DA OPET BUDEM SA NJOM: Dejan Dragojević žestoko opleo po bivšoj supruzi Dalili (VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijević sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostio pobednika "Zadruge 5" Dejana Dragojevića.

Voditelj je pitao Dragojevića da li će biti iskren dok bude davao odgovore na pitanja gledalaca.

- Nadam se da hoću, čudno mi je što si me nazvao pobednikom, zaboravio sam to - rekao je Dejan.

- Danas je 4. septembar i pre pet godina si se zakleo na večnu ljubav Dalili Dragojević. Kako se osećaš danas? - upitao je voditelj.

- Pa osećam se umorno, i dobio sam žulj na nozi. Iskreno, dok dođem kući, nervozan sam, umoran, ali dobro dan kao i svaki drugi. Čovek greši, koliko mi se stvari desilo, idem lagano, a sada sam na boljem putu. Te 2017. godine sam mislio da mi je to najbolji put kojim sam krenuo, ali vreme je pokazalo da nisam bio u pravu. Bilo je nagađanja u rijalitiju kako ću proći i uraditi, ali svi su pogrešili, mi se nismo pomirlili, pre bih umro nego da budem sa njom opet. 2017. godine sam ušao u cipele kao juče na svadbi, leva je bila dobra, a desna me je ubijala, ali hvala Bogu to će da zarasete. Kod mene je sve zaraslo i sve me pušta i meni je sada super. Nije mi problem da budem među ljudima i sve ide lagano, srećan sam. Popuštaju me mnoge stvari, i sve ide postepeno i to mi je drago - pričao je Dejan pa se osvrnuo na papir za razvod.

- Ja bih naš papir o braku pocepao i založio smederevac, taj papir mi nije dobar ni du*e da obrišem - dodao je Dejan.

- Šta je sa razvodom? - upitao je Tanasijević.

- To je u sudu, ne znam što se čeka, ali kada dođe na red - slavićemo - govorio je Dragojević.

- Je l' se stidiš nečega? - upitao je voditelj.

- Delimično, mislio sam da sam najpametniji, ali sam ispao najgluplji. Nikome nisam verovao, ali zato sada ne pravim grešku, a sada je drugačije, niko mi ne vodi vezu, a Aleksandra i ja uspevamo jer idemo polako i niko nam ne vodi vezu. Idemo lepo i postepeno - otkrio je Dejan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još