M.I.A. nastupila u odeći kupljenoj u kineskoj radnji!

Žurba da stignemo na sve same omiljene izvođače: M.I.A, zbog koje je publika mesecima unazad brinula da slučajno ne otkaže jer im je jedna od glavnih motiva da posete Exit, Editors koji su dokazali zašto su miljenici festivala, sa savršenom umetnošću živih nastupa i sjajnim odnosom sa oduševljenom publikom.

Najveće iznenađenje hosting službi Exit festivala priredila je M.I.A, koja je po sletanju insistirala da je odvedu u neku “second hand” radnju ili pak u radnju gde može da nabavi odeću za nastup.

Nakon posete jednoj karakterističnoj beogradskoj kineskoj radnji, zvezda glavne bine Exit festivala izašla je sa kesama punim šljaštećih trenerki, lažno brendiranih tašni, naočara, i ostalih rekvizita, preko potrebnih za nastup.

Na Glavnoj bini pojavila se u šarenom šortsu, istoj takvoj jakni, sa sveže izblajhanom kosom, koju je “ukrasila” neon rozom nijansom na krajevima.


Underworld
je takođe održao old school lekciju svima koji pomišljaju da se bave elektronskom muzikom. Femi Kuti je oduvao Fusion svojom afričkom energijom, uz podršku sjajnih pratećih vokala...

Pogledajte još