VEČNO ĆEMO ČUVATI USPOMENU NA TEBE: Porodica Šaulić prisustvovala otkrivanju biste Šabana Šaulića u Šapcu (FOTO)

Pevač narodne muzike Šaban Šaulić, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći pre više od tri godine, dobio je bistu u rodnom Šapcu. Ona je otkrivena danas, na dan kada bi proslavio 71. rođendan.

Ovo spomen obeležje, visoko oko četiri metra, nalazi se na uglu Ulica kralja Milana i Mačvanske u Šapcu. Najveći deo sredstava obezbedila je porodica Šaulić uz podršku prijatelja, dok je grad Šabac finansirao postavljanje postamenta i uređenje neposredne okoline spomenika koji je, simbolično, postavljen baš na mestu odakle je Šaban "s namerom pošao u veliki grad", kako glase stihovi njegovog legendarnog hita.

Otkrivanju biste prisustvovala je Šabanova udovica Gordana, ćerke Ilda i Sanela, kao i sin Mihajlo sa svojim porodicama.

Šabanova naslednica Ilda na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila je više fotografija nastalih tokom svečanog čina.

- Ponos za ceo život! Mi ćemo večno čuvati uspomenu na tebe - napisala je plavokosa dama pokraj fotografija na kojima se može videti u društvu majke, sestre, ćerke Eme, sestričine Une i sestrića Luke Adžića.

Foto: ildasaulic/Instagram
Foto: ildasaulic/Instagram
Foto: ildasaulic/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: bojan1324/Instagram

Pogledajte još