JOŠ SAMO DA ME UBIJU: Dragani Mitar nepoznati počinilac uništio autobomil (VIDEO)

Bivša zadrugarka i nekadašnja članica grupe "Models" Dragana Mitar napadnuta je ispred zgrade. Naime, neko je uništio njen automobil.

Draganu je prizor šokirao i ona je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila video-snimke u kojima se može videti kako izgleda njeno vozilo nakon napada nepoznatog lica.

- Ovo sam morala da objavim, ovaj siledžija koji mi je udario staklo, da li pesnicom ili kamenom, to ne znam... Ne znam ko si i šta si, zaboravio si da je kamera snimila. Ne znam šta postižeš time što mi uništavaš prozor od auta. Tako da, ne mogu da verujem koliko ste jadni. Ko god da je ovo uradio, saznaćemo - rekla je Dragana.

Poznata brineta otkrila je detalje ovog incidenta.

Moja Rada je odmah zvala policiju. Odmah sam reagovala, ne mogu da verujem da neko može to da uradi. Još dva dana nisam koristila kola, htela da idem do salona, krenula na roditeljski, vratim se i htela da odem do časovničara, stala pred auto, kad ono... Nije ukrao ništa, ništa nije uzeo, unutra su bile pare i naočare, samo je razbio i to je to. Frka mi je bila da ubacim ključ, da ne izleti još nešto. Zakazala sam sutra ujutru kod majstora, da rešim to staklo. Ovo nije kamenom gađano... Ne znam da li je neki bivši, nikome se nisam zamerila... Ne daj Bože da dođe nešto sledeće. Definitivno moram da promenim auto. Strašno, katastrofa, još da me neko "kokne"... Bas sam šokirana, nisam mogla da dođem sebi... Ne znam šta je sa ljudima - rekla je Dragana.

Izvor: Pink.rs
Foto: dragana_mitar/Instagram

Pogledajte još