Jamiroquai oduševio EXIT

Jamiroquai su odsvirali mnogobrojne hitove benda kao što je "Little L" i "Deeper Underground", ali su publici predstavili i pesme sa novog albuma "Rock Dust Light Star".

Na glavnoj bini je pre Jamiroquai-a nastupila američka pevačica Santigold. Tokom večeri došlo je do izmene progama, pa su u dva, umesto Fila i Dena. koji nastupaju pod imenom "Brookes Brothers", na binu izašli "Dany Bird" i "MC Dynamite", koji je na EXIT-u gostovao više puta.

Igračice na bini Dance arene dok nastupa DJ Sneak

(old_image)

U Dance areni, koja ove godine slavi 10. rođendan, nastupili su miljenici publike "Groove Armada" i "Fedde le Grand", a publiku su prethodno zagrejali di-džej "Groover" i Vladimir Aćić, kao i jedan od najpopularnijih srpskih di-džejeva Gramophonedzie.

Dens arena je i ove večeri bila popunjena, a publika je neumorno ostala na nogama i posle šest časova ujutru.

Atmosfera treće večeri na Dance areni

(old_image)

Sjajna atmosfera sinoć je bila i na metal Eksploziv bini gde je preovladavao britanski pank. Pred popunjenim prostorom ispred bine svirali su "Discharge" i "Anti Nowhere Land", publici poznati i po naslovu jednog od svojih živih albuma "Return to Yugoslavia".

Na Fusion bini hrvatska pevačica LeeLooJamais svojim veselim hitovima i sjajnim vokalom zabavljala je publiku u ranim večernjim časovima, da bi tokom večeri nastupili Hadouken!.

Na EXIT-u se i ove godine velike gužve stvaraju ispred popularnog "Silent Disco", gde se na ulaz i slušalice mora čekati, a publika je oduševljena i 3D diskom, koji je prvi put na festivalu.

EXIT festival počeo je 7. jula, a završava se danas. Tokom četiri dana nastupiće oko 600 izvođača, a očekuje se i dvomilioniti posetilac za koga su pripremljene vredne nagrade.

NOVI SAD, 10. jula 2011. (Beta)

Pogledajte još