Dalas se vraća na TV iduće godine

NJUJORK, 10. jula 2011. (Beta) - Kablovka televizija Ti-En-Ti zvanično je saopštila da iduće godine počinje prikazivanje obnovljene serije "Dalas" u kojoj će se pojaviti i glavni glumci iz originalne postavke.

"Dalas" je prikazivan na Si-Bi-Esu od 1978. do 1991. a u novih deset epizoda igraće i veterani Lari Hegman, Linda Grej i Patrik Dafi, objavljeno je na sajtovima koji prate šou biznis. Hegman će ponovo igrati zlog nafnog magnata sa Sautfork ranča, Džej Ar Juinga, Linda Grej njegovu suprugu Sju Elen a Dafi njegovog mladjeg brata Bobija.

Glavni junaci novog "Dalasa" biće, medjutim, njihovi potomci koji se sukobljavaju oko budućnosti porodične dinastije, a njih će igrati Džoš Henderson i Džordana Bruster i Brenda Strong, poznata iz "Očajnih domaćica". Džoš Henderson ("Očajne domaćice") igra Džoša Rosa, sina Džej Ar Juinga, a Džesi Metkalf ("Očajne domaćice) glumi Kristofera, sina kojeg su usvojili Bobi i Pem Juing. Njih dvojica su u stalnom sukobu oko budućnosit porodičnog biznisa. Džordana Bruster ("Paklene ulice") biće Elena, devojka u ljubavnom trouglu sa Džošom Rosom i Kritoferom. Džuli Gonzalo ("Veronika Mars") igra Kristoferovu verenicu Rebeku.

Pogledajte još