BROJNE SU RAZLIKE IZMEĐU DNEVNIH I NOĆNIH BEBA: Vreme rođenja otkriva karakter i sudbinu čoveka

Ako ste malo upućeni u astrologiju i numerologiju jasno vam je da je vreme rođenja veoma bitno i da utiče na naš horoskopski znak te da određuje i podznak.

Rođeni ste preko dana, što znači da položaj Sunca ima ključnu ulogu u našoj ličnosti i na to kakav nam je karakter.

- Osobe rođene kad je Sunce na svom vrhuncu, znači u podne i blizu podne, odlikuje odvažnost, hrabrost i otvorenost - kaže astrolog Kejsi Bad.

Kod onih koji su pak rođeni noću, kaže Bad, Sunce je smešteno u donju polovnu astrološke kuće, "pa su zato rezervisaniji, okrenuti sebi i introvertirani".

Sunce na dnu astrološke kuće osobu čini osetljivom i rezervisanom – napominje astrolog i dodaje da je u tom slučaju veći i očigledniji uticaj Meseca na osobu.

- Sa Suncem dole i mesecom iznad glave uticaj sunca je u suštini "prigušen" ili ublažen. Ne kažem da nema nimalo uticaja, ali "relativni uticaj Meseca je malo jači ili očigledniji - objašnjava ona.

Ako ste rođeni noću (Mesec je u gornjoj polovini vaše karte), "Mesec postaje vaš svetlosni vođa", primećuje astrolog Čani Nikolas, dodajući da je mesec oličenje energije koju mi dobijamo od našeg sunčanog položaja.

- I Sunce i Mesec su neverovatno važni, ne postoje jedno bez drugog. Baš kao na nebu, Mesec u našoj karti odražava svetlost našeg Sunca - objašnjava Nikolas.

Noćne bebe, ako ste se ikada osećale kao da više rezonujete sa svojim mesečevim znakom, možda je ovo razlog zašto. Kao što Nikolas kaže, znak, kuća i aspekti meseca u vašoj karti postaju "posebno važni u pogledu ostvarivanja svrhe vašeg života".

I dok Bad primećuje da su sve astrološke karte veoma nijansirane, razlika u dnevnim i noćnim kartama može se smatrati opštim pravilom za tumačenje vaše astrološke karte.

Izvor: Najžena.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još