ZAČINITE LJUBAVNU VEZU: Kojim poljupcima muškarci ne mogu da odole?

Poljubac ne samo da stvara zadovoljstvo obe strane, već i jača odnos jednog para. Ovo se naravno odnosi na dobar poljubac, onaj koji ostaje u pamćenju. Samim tim, bilo da želite da otkrijete kakve to poljupce momci najviše vole ili tražite način da začinite svoju ljubavnu vezu, dobro je da imate uvid u vrste poljubaca kojima muški rod ne može da odoli.

U tekstu u nastavku vam otkrivamo pet tipova poljubaca koji će muškarca vaših snova doslovno oboriti s nogu. Potpuno je nebitno da li ste ga već milion puta poljubili do sad, jer sa informacijama koje slede zaista ćete moći da ga impresionirate svojim umećem.

Francuski poljubac

Nije tajna da muškarci vole francuski poljubac, jer se on smatra jednim od najstrastvenijih vrsta poljubaca. Kod francuskog poljupca ritual ljubljenja započinjete lagano, a da zatim krećete u akciju sve intenzivnije dodirujući usne i jezik svog partnera. Pri ovoj vrsti poljupca stvari se vrlo često pretvore u neizdržljivo uzbudljive, što bi značilo da većinom dovode do seksa. Kako bi bio savršen, francuski poljubac mora da bude samouveren.

Poljupci po vratu

Ogromna većina muškaraca obožava poljupce po vratu. Ovi poljupci su obično prisutni kada predigra započinje ili kada jedna osoba pokušava da uzbudi drugu i navede je na intiman čin. Kada je reč o ovoj vrsti poljubaca potrebno je da se držite leve ili desne strane vrata, jer su poljupci ispod brade malo nezgodni i ne tako senzualni. Osim poljubaca, na vratu su dozvoljeni i blagi ugrizi i tragovi nastali jezikom. Ako ste dovoljno smeli, ne preskačite da svom voljenom šapnete i neke prljave reči.

Poljupci duž tela

Ako ste rešili da telo svog muškarca zaspete poljupcima, vaša misija je ili seks sa njim ili oralni seks za njegovo apsolutno zadovoljstvo. U oba slučaja je sasvim logično zašto muškarci vole ove vrste poljubaca. Kada započinjete sa poljupcima duž tela preporuka je da krenete od njegovih usta i da se spuštate niz grudi, sve do prepona. Poljupci bi trebalo da budu što sporiji i senzualniji, poput nesvakidašnjeg talasa zadovoljstva.

U regiji uha

Ovi poljupci nisu tipični, odnosno oni za kojima ćete posegnuti baš u svakoj prilici. Reč je o vrlo intimnim poljupcima koji služe da lagano uzbude drugu osobu. Oni su idealan način izazivanja partnera i gotovo da ćete u momentu dobiti od njega željenu reakciju. Ako ste na nekoj privatnoj zabavi, koja vam je poprilično dosadna, potrebno je samo da svom partneru uputite mali poljubac u regiju ušne resice (možete čak i da je gricnete) da on shvati signal i predloži da krenete kući.

Spajdermen poljupci

Ovu vrstu poljubaca je proslavio istoimeni film, a morate priznati da u njoj ima nečeg vrlo posebnog. Nije naravno potrebno da visite s plafona naglavačke da biste svom muškarcu pružili ovo zadovoljstvo, kad sve ovo možete da mu priredite ako se nadvijete nad njim u krevetu. Suština je da jedno od vas dvoje bude naopako.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još