MNOGO STARIH I NEKA NOVA LICA: Prva grupa zadrugara uselila se u šimanovačku Belu kuću (VIDEO)

Nakon spektakularnog vatrometa i otvaranja nove sezone "Zadruge", voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je prvu grupu budućih zadrugara.

Prva učesnica "Zadruge 6" je starleta Maja Marinković koja je najavila da će i ove godine biti glavna zvezda i skandal majstor rijalitija.

Nakon Maje u studio je ušao je Emil Krasimirov Kamenov. Ovaj 41-godišnji Bugarin pobedio je u tri rijalitija, a srpka pubika videće ga u seriji "Južni vetar". Emil je oženjen i ima ćerku.

Devetnaestogodišnja influenserka Anita Stanojlović iz Kruševca. Anita ima dvogodišnju ćerku kojoj želi da obezbedi bolji život.

Naredni kandidat je Ivan Nešković koji je već učestvovao u rijalitijima. Ivan ima 27 godina i dolazi iz Valjeva, ima sina i kaže da mu je život katastrofalan. Cilj mu je da se u "Zadruzi" emancipuje, pošto je iz škole izbačen.

Pevač Mikica Bojanić iz Novog Sada useliće se ovog septembra u Belu kuću. Sin Miloša Bojanića kaže da nikada nije prevario suprugu, a da je od oca i brata Baneta dobio savete kojima će se voditi u rijalitiju.

Posle pauze u "Zadrugu" se vraća pevačica Zorica Marković. Ona kaže da se uželela učešća u rijalitiju, te da joj je svejedno ko će joj biti ostali zadrugari.

Iz Podgorice u šimanovačku Belu kuću stiže model Marko Marković. Ovaj 27-godišnjak poznat je po vezi sa starletom Stanijom Dobrojević.

Zvezdan Slavnić ima 46 godina i dolazi iz Beograda. Zvezdan je sin legendarnog košarkaša "Crvene zvezde" Zorana Moke Slavnića, poznat je po vezi sa pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin. Žestoki momak kaže da će ispričati svoju stranu priče i razbiti predrasude koje o njemu vladaju, te da će otvoreno govoriti i o godinama koje je zbog ubistva proveo u zatvoru.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još