GOSTIMA ĆE SAT VREMENA PRE VENČANJA BITI JAVLJENA LOKACIJA: Otkriveni novi detalji svadbenog veselja Saške Veselinov i Đorđa Đokovića

Najmlađi brat Đoković, Đorđe Đoković, u ponedeljak 12. septembra izgovoriće sudbonosno "da" svojoj izabranici Saški Veselinov.

Njih dvoje već neko vreme žive zajedno, a sada su odlučili da naprave veliko slavlje povodom venčanja.

Kako se navodi, predviđa se da će njihova proslava prevazići Jelene i Novaka Đokovića, koji su podsetimo, slavlje upriličili na Svetom Stefanu.

Poznato je da će crkveno venčanje biti obavljeno u Beogradu, kao i da će se slavlje nastaviti u Crnoj Gori, ali ono što je interesantno jeste, da gosti još uvek ne znaju tačnu lokaciju održavanja svadbe.

Naime, Đorđe Đoković i njegova izabranica Saška navodno kriju lokaciju čak i od gostiju kojima će biti javljeno gde da dođu, sat vremena pre svadbe.

- Sve je obavijeno velom tajni. Na pozivnici piše da će sat vremena pre svadbe gostima biti javljena tajna lokacija venčanja. Niko ne zna gde će proslava biti, zna se samo da je Crna Gora u pitanju - rekao je dobro obavešten izvor.

Podsetimo, Saška Veselinov je model i influenserka, dok je Đorđe uspešni mladi biznismen. Njih dvoje su tokom svog gostovanja u emisji "Amidži šou" otkrili da od prvog dana zabavljanja nezvanično žive zajedno, kao i da su nakon 20 dana otišli zajedno na more, a po povratku je Đorđe rekao: "Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću".

Izvor: Kurir.rs/Republika.rs
Foto: saskaveselinov/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.