JASNI SIGNALI DA ŽELI OZBILJNU VEZU: Pet rečenica koje izgovara zaljubljen muškarac

Ako vam muškarac šalje poruke, zove vas, fokusiran je na vas u društvu, pokazuje interesovanje za vaš život, jasno je da mu se dopadate. Olga Romaniv, ruska psihološkinja, smatra da se muškarci koriste određenim frazama i rečenicama kada pokušavaju da vas osvoje.

Ove rečenice otkrivaju da je ludo zaljubljen u vas:

1. "Pričaj mi o sebi"

Ako vam postavlja pitanja za vaša interesovanja, hobije, porodici, prijateljima i pažljivo sluša šta mu pričate definitivno nije reč samo o radoznalosti.

2. "Volim vreme provedeno sa tobom"

Muškarac kom se zaista dopadate pokazivaće vam da voli da provodi vreme sa vama. Obratite pažnju koliko često govori da voli da provodi vreme sa vama, da ste mu nedostajali i da su mu značili vaši saveti.

3. "Volim kad se smeješ"

Smeh učvršćuje vezu između dvoje ljudi. Ako se često trudi da vas nasmeje to je signal da mu je zaista stalo do vas i da mu se dopadate. Posebno ako naglašava da voli kad se smejete.

4. "Treba mi tvoj savet/pomoć"

Stručnjaci smatraju da je ovo vrsta psihološkog poteza za privlačenje pažnje. Na ovaj način muškarac pokazuje da mu je vaše mišljenje važno i da ga izuzetno ceni. Takođe, isto znači i kada nudi svoju pomoć.

5. "Prelepo izgledaš"

Ako se muškarac ne ustručava da vam udeli kompliment, to znači da mu se sviđate. Ako naglašava koliko ste inteligentni, šarmantni, duhoviti - definitivno je zaljubljen u vas.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još