NESIGURNOST IH IZJEDA: Ko su najljubomorniji znaci Zodijaka?

Ljubomora je čest problem u mnogim vezama i ako je previše izražena može da dovede do brojnih problema.

U njenoj pozadini je najčešće nesigurnost, ali i potreba ljubomornog partnera da dominira nad drugim i stalno ga drži pod kontrolom. Saznajte koji su horoskopski znakovi najviše ljubomorni u vezama.

Škorpija

Škorpije važe za najljubomorniji znak Zodijaka. Po prirodi su sumnjičavi, pa se teško opuštaju čak i kada su u dugoj vezi. Ne mogu da podnesu pomisao da ih partner prevari ili izneveri pa su stalno na oprezu. Teško se obuzdaju i mogu verbalno da napadnu voljenog ako samo pogleda drugoga.

Rak

Rakovi su osetljivi i kao takvi podložni ljubomori. Nesigurni su pa im je potreban partner koji će im stalno poklanjati pažnju i uvek im iznova pokazivati koliko ih voli. Ako to nije slučaj, postaju ljubomorni na sve s kojima njihov voljeni komunicira, druži se ili sarađuje.

Lav

Lavovi su pre svega strastveni. Obasipaju voljenog pažnjom i komplimentima i isto traže zauzvrat. Ako primete da poklanja pažnju drugome, obuzimaju ih ljubomora i ljutnja. Tada su u stanju svašta da kažu i urade. Očekuju da im je partner potpuno posvećen i da samo njima poklanja pažnju, pa se neće zadovoljiti ničim manjim.

Izvor: Superzena.b92.net/Klix.ba
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još