INTIMNOJ CEREMONIJI PRISUSTVOVALI SAMO NAJBLIŽI: Saška Veselinov i Đorđe Đoković izgovorili sudbonosno "da" u Crkvi Svetog Marka u Beogradu

Mlađi brat najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Đorđe Đoković i Saška Veselinov vančali su se u Crkvi Svetog Marka. Mladi par je čin venčanja krio je od javnosti i do poslednjeg trenutka ni gosti nisu znali gde će par reći sudbonosno "da".

Mladenci su prvo održali čin zaručenja, nakon čega je usledio čin venčanja. Cela porodica Đoković prisustvovala je venčanju, koje je obavio otac Petar Lukić, starešina Saborne crkve.

Mladenci su za svatove obezbedili dva kombija.

Naime, kako se spekulisalo, na pozivnicama je pisalo da će zvanicama biti javljena lokacija sat vremena unapred, a pisalo se i da će svadba biti upriličena u Crnoj Gori.

- Sve je obavijeno velom tajni. Na pozivnici piše da će sat vremena pre svadbe gostima biti javljena tajna lokacija venčanja. Niko ne zna gde će proslava biti, zna se samo da je Crna Gora u pitanju - rekao je dobro obavešten izvor.

Podsetimo, Saška Veselinov je model i influenserka, dok je Đorđe uspešni mladi biznismen. Njih dvoje su tokom svog gostovanja u emisji "Amidži šou" otkrili da od prvog dana zabavljanja nezvanično žive zajedno, kao i da su nakon 20 dana otišli zajedno na more, a po povratku je Đorđe rekao: "Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću".

Podsetimo, Novak i Jelena takođe su se venčali u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu, a venčanje Đorđa Đokovića isplanirano je u sličnom maniru.

Izvor: Kurir.rs
Foto: saskaveselinov/Instagram

Pogledajte još