PROSTITUTKO, TROJICI SI PU*ILA KU*AC U BUJANOVCU: Kristijan Golubović žestoko zaratio sa Aleksandrom Nikolić (VIDEO)

Tokom emisije "Izbor potrčka" u Beloj kući na rjaliti imanju u Šimanovcima, voditelj Milan Milošević upitao je Aleksandru Nikolić ko joj je čestitao pobedu na Izboru za mis "Zadruge 6".

- Da li je tebi neko čestitao? - pitao je Milan.

- Milica, Mića, Sanja mi je rekla pored kreveta, možda Matora i to je to. Nije mi neko posebno čestitao, Jelena se iskreno obradovala - odgovorila je Aleks.

- A Maja? - pitao je Milošević.

- Pa jeste, onako samo je rekla: "Čestitam" - izjavila je Nikolićeva.

- Da li ste vas dve u dobrim odnosima? - pitao je voditelj.

- Da, što se mene tiče. Davno su bili ti sukobi oko Jaška, te salate, šlag i sve ono što je letelo. Sve sam oprostila, mi smo zakopale ratne sekire, nemam nikakvu lošu nameru ili emocije - rekla je Maja.

- Mi se ne družimo, ali nema loše energije između nas. Stvarno smo ovako okej, ali nismo drugarice. Ja sam se samo našalila rekla sam da imamo fetiš na oženjene muškarce, zbog Jaška, Pece... - dodala je Aleksandra.

- Peca nije oženjen, ja mu na svadbi nisam bila - nasmejala se Marinkovićeva.

- Ja nisam bila sa Jaškom kada je bio oženjen, ni sa Kristijanom nisam imala ništa, da li je tako Kristijane? - pitala je Aleks.

- Nismo, ti si bila zaljubljena u mene, pričalo se da si mi pu*ila ku*ac, ali nisi, demantovali smo to - odgovorio je Golubović.

- Nisam ja kriva što se sada svi peru preko mene... Evo i ona... Ne može niko da mi morališe, a da je uradio isto što i ja - dodala je Maja.

- Nisam ja ništa uradila - branila se Nikolićeva.

- Ja sam mnogima bila trn u oku zbog izgleda - rekla je Maja.

- Ti si kao Kristijan Golubović, bio u zatvoru, a ovamo si molio da ti uplate giftove na TikToku - rekla je Aleks.

- Tuži me što sam rekao da si prostitutka, ja ću da dokažem za koliko si pušila ku*ac u Bujanovcu, trojici si pušila ku*ac i ko ti je lomio vilice - rekao je Kristijan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još