PET JAKIH RAZLOGA: Zbog čega bi trebalo da preuzmete inicijativu u seksu?

Dugo se verovalo da muškarac treba da započne seks, a sudbina žene bila je da skromno sedi i čeka. Dobro je što su sada drugačija vremena – a ako još uvek sumnjate, donosimo vam listu razloga zašto ponekad morate sami da započnete igru seksa i preuzmete inicijativu.

Otopite led

Nedavno ste se upoznali, a on još uvek ne razume kako da vam nagovesti da želi seks sa vama. Ako vam je to očigledno i vi takođe želite da vodite ljubav sa njim, onda preuzmite inicijativu i otopite led. Ovde, sada i na vaš način. U ekstremnim slučajevima, on će se uplašiti vaše asertivnosti i pobeći - pa, to je onda divno. Zašto vam treba, tako neodlučan?

Ili ako ste se posvađali sa mužem, a onda se pomirili, ali bivša toplina nekako nije dovoljna. Odličan način da rešite sve nesporazume je odlazak u krevet.

Vizuelno demonstrirajte svoje želje (i mogućnosti)

Ako muškarcu prstom (ili drugim odgovarajućim predmetom) ne pokažete gde, kako i kojim intenzitetom treba da mazi, dodirne, ujede ili uradi bilo šta drugo, onda on možda nikada neće saznati za to. Stoga ćete jednog dana morati da preuzmete inicijativu i organizujete pokazni nastup.

Definitivno će vam se svideti (neće vam biti neprijatno i stidljivo, zar ne?), tako da imate dobre šanse da ovo češće vežbate.

Probajte nešto novo

Ako želite da probate novu čokoladu, idite u prodavnicu i kupite je. Ako želite da probate nešto novo u seksu, šta radite? Idete i organizujte sve kako želite. Kupite novi gedžet ili lepo donje rublje, isprobajte BDSM trikove i isprobajte sve ono što želite.

Povećajte sopstveno samopouzdanje

Pregazite strahove od strija na stomaku i butinama, viška kilograma, bubuljice na desnom obrazu i još mnogo toga, zbog čega često zaboravite na sopstvenu privlačnost. Seks je divan i sjajan. I čini da volite sebe - i svoje telo.

Poboljšajte svoje raspoloženje

Ovo je poslednja stavka na listi, ali argument je uvek prvi i možda najvažniji. Ako želite seks upravo sa ovim muškarcem i to upravo sada, koji bi drugi razlozi i argumenti mogli još biti potrebni? Ovo je jednostavna, razumljiva i stara izreka od kad je sveta: "Ti si moja žena, ja sam tvoj muškarac. Ako vam treba razlog, onda je ovo razlog."

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još