OBLIVAO ME JE ZNOJ, SMETALA MI JE GUŽVA: Dejan Dragojević iskreno o borbi sa anksioznošću nakon izlaska iz "Zadruge 5"

Dejan Dragojević, pobednik "Zadruge 5", priznao je da se nakon rijalitija bori sa sa anksioznošću, a otkrio je i da li zatražio stručnu pomoć.

- Iskreno nisam. Ja sam stvarno dobro. U početku sam nisam bio. Imao sam napade anksioznosti, imam ih i dalje. Kad uđem u tržni centar, gde ima ljudi. Gde god da se pojavim. Mogu da uđem u kafić kad je prazan i nema nikoga, onda može da uđe i autobus ljudi svejedno mi je - počeo je Dejan svoju priču i dodao:

- Kad je pun kafić ja ulazim, pa me pogleda ovaj, pa stane da se slika sa mnom. Onda tenzija za stolicu. Nisam tražio stručnu pomoć, ali me polako popuštaju i ti napadi što sam imao kad sam sa Davidom prvi put otišao u Crnu Goru. Nisam mogao da budem u prostoru tamo gde smo izlazili, odmah me je znoj oblivao, gužva. Vidim telefone, svi me snimaju, slikaju. Sada sam iole okej - ispričao je Dragojević.

Podsetimo, Dragojević je odmah po izlasku iz rijalitija progovorio o borbi sa ovom bolešću, on je u emisiji "Amidži šou" ispričao da se još nije opustio i da nije još uvek sumirao sve utiske.

- Ne mogu da izađem na ulicu, ne izlazim iz kola. Ne mogu da se stabilizujem. Imam strah od ljudi, od realnog života. Nisam svestan svega - rekao je tada.

Izvor: Republika.rs
Foto: dejan_dragojevic_official_/Instagram

Pogledajte još