IZNENAĐENJE: Šta muškarci zaista pomisle kada skinete svoju odeću pred njima?

Da li bi vaš nivo samopouzdanja trebalo da raste srazmerno s tim koliko ste godina u vezi?

Verovatno da, mada to često nije slučaj. Iako bi činjenica da ste sa nekim u romantičnoj vezi duži niz godina trebalo da vas oslobodi sumnje po pitanju izgleda vlastitog tela, ženama je vrlo često teško da to urade. Činjenica je da se naše telo menja kako postajemo stariji, i da tome svakako doprinose situacije poput trudnoće, ali to ne znači da vaša lepota bledi.

Iako možda ne izgledate isto kao pre pet ili 10 godina, ni pod kojim okolnostima ne bi trebalo da osećate prezir prema svom nagom telu. Naročito ne ako imate tog nekog kraj sebe, ko ne može da vas se zasiti, ni posle dugog niza godina u vezi. Ako ste se ikad zapitali šta je to što njemu prođe kroz glavu kada vas vidi bez odeće na sebi, pročitajte u nastavku teksta.

ON MISLI DA STE SAVRŠENI ZA NJEGA

Dok se vi borite sami sa sobom razmišljanjem o tome šta li njemu prolazi kroz glavu kada vas vidi bez odeće, on zapravo misli na sve stvari u vezi vas koje vas čine tako neverovatnom. Bilo da ste obučeni ili ne, ako vas iskreno voli, misliće da ste kao stvoreni za njega. Vašem muškarcu će se svideti vaš oblik tela i svaka krivina na njemu, bilo da na sebi imate rolku ili ste oskudno obučeni, pri čemu se ističu vaši atributi. Kada vas pogleda za njega ne postoji veće savršenstvo, čak i ako nemate proporcije svetski poznatih modela.

ON NIJE ZGROŽEN VAŠIM STRIJAMA

Čini se kao da od njih nikako ne možemo da pobegnemo. Bilo da ste ih dobili u pobertetu ili ako ste naglo dobili ili izgubili na težini, strije su prava noćna mora svake žene. Iako vama deluju odbojno i rado biste iskočili iz svoje kože da možete, zaista nema razloga da se plašite da će se osećanja vašeg muškarca prema vama promeniti kada ih ugleda. Tela su sklona menjanju, to važi i za vaše, ali i za njegovo. Čak i ako ste sa bivšim momkom imali loše iskustvo po pitanju strija, ne bi trebalo da pretpostavite da će svaki sledeći imati isto mišljenje. Mnogi su momci iznad tih površnih razmišljanja.

ON SE FOKUSIRA NA SVOJ OMILJENI DEO VAS

Svaki muškarac ima omiljeni deo tela kada su devojke u pitanju. U principu, oni su većinom ljubitelji ili grudi ili stražnjice. Međutim, iako je to ono što je očigledno, postoje i drugi delovi ženskog tela koji su muškarcima neodoljivi. Iako ste bez odeće na sebi on bi vrlo lako mogao da gleda vaše oči, usne, vrat kao i da potpuno ignorišući vaše glavne atribute netremice gleda u vaše noge, struk ili kukove. U trenutku kada ostanete bez odeće na sebi, njegov pogled će se poput magneta zalepiti za vaš deo tela koji on najviše voli.

ON RAZMIŠLJA O TOME KAKO ĆE DA VAS VOLI OD GLAVE DO PETE

I dok se vi brinete da li je on primetio da ste nabacili nekoliko kilograma u poslednjih mesec dana, vaš muškarac se već uveliko divi vašoj zadnjici sa kojom sada ima pune ruke posla, što mu ni malo ne smeta. Možda vaše grudi ne stoje tako čvrsto kao nekad, što se posebno primeti kada skinete brushalter, ali dokle god on ima priliku da ih vidi bez tih korpi koje mu zaklanjaju pogled, znajte da mu to ni malo ne smeta. Sve o čemu on razmišlja jeste koliki je srećnik što ima priliku da vas voli od glave do pete.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još