NISAM MENJALA MUŠKARCE, BAVILA SAM SE ISTRAŽIVANJEM: Dušica Jakovljević progovorila o ljubavnom životu

Voditeljka rijaliti programa "Zadruga" Dušica Jakovljević progovorila je o ljubavnom životu.

- Počela sam da pišem knjigu i naslov je "Projekat ljubav", dok podnaslov objašnjava sve, a glasi "Nisam menjala muškarce, bavila sam se istraživanjem" - rekla je Dušica.

- Nikada nisam želela da govorim o privatnom životu i uspevala sam da dobro sakrijem neke veze. Objavljivala sam snimke i slike sa aktuelnim partnerom želeći da drugi koji mi se udvaraju više ne pišu. Na društvenim mrežama je danas mnogo flerta - rekla je voditeljka koja, iako je razvedena, veruje u ljubav.

- Ne želim da se ljubav svede na pitanje ko je bacio đubre i šta ima za ručak. Želim da prve dve nedelje dopisivanja, strasti, upoznavanja i flerta nikada ne prestanu.

Voditeljka se osvrnula i na prekide svojih veza i iskreno objasnila zašto joj pucaju emotivni odnosi, pa je i u ovom periodu života solo.

- Dešava mi se da, pre ili kasnije, partneri postanu ljubomorni i posesivni. Ne mogu da izdrže činjenicu da sam javna ličnost iako im se to na početku, tokom upoznavanja i dopisivanja, jako dopada. Dopadne im se što sam vesela, koketna i nasmejana, a posle im smeta da li će nas neko videti i fotografisati. Veze mi pucaju jer se ja trudim da se prilagodim i idealizujem osobu sa kojom sam. Svakom svom partneru želim da bude ono što je bio u mojim očima kada sam ga upoznala. Greška je do mene, a ne do njih - kaže Dušica.

Izvor: Alo.rs
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. MilosSerb says

    Xaxaxaxax ma kako da ne… Ti si majka? Zalosno je to sto radis… brukas se. Ti kao da rfklamiras porno kanale… strasno je to prema tvojoj deci i ostalim zenama i devojkama.. neukusno i promiskuitetno. Zao mi je nasih zena i devojaka.. SPASI NAS GOSPODE

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.