VOLELA BIH DA IMAM VIKENDICU SA MNOGO DECE I KUČIĆA: Milica Todorović otkrila svoje najintimnije želje

Iz rodnog Kruševca u luksuzni komples u popularnom delu Beograda pevačica Milica Todorović stigla je nakon što je napravila prve muzičke korake. Ipak, sada sve češće sanja rodno mesto i mir kojim odišu manji gradovi.

- Nažalost, danas živimo u brzom vremenu gde su glavni gradovi centar svih zbivanja i istina je da smo se otuđili od prirode. Žao mi je zbog toga. Kad god mogu, odem kod svojih u Kruševac ili u selo. Obožavam prirodu i životinje. To me smiruje i nekako vraća u onaj period kada sam uživala u svim čarima detinjstva. Tada smo nekako najviše vremena provodili napolju, istraživajući prirodu, čuvajući domaće životinje. Najviše volim da prošetam šumom i da duboko udahnem i odradim nekoliko vežbica disanja - kaže Milica i dodaje:

- Volela bih da jedan period godišnje mogu da provedem u nekoj kućici, bez interneta usred šume. Recimo na Tari, ona još uvek nije toliko izgrađena planina. Ima predivne staze za pešačenje, hladnije je nego u gradu i zaista je drugačiji vazduh.

Na pitanje da li se ona trudi da očuva prirodu, Milica kaže:

- Ne pijem vodu iz plastičnih flašica već imam svoju flašicu za vodu koju uvek nosim sa sobom. Ne kupujem plastične kese, već nosim svoj ceger, a voće i povrće držim u posebnim mrežastim višekratnim kesama.

Na pitanje da li sutra, kada dobije dete, možda njena adresa ipak bude van Beograda, odgovara.

- Volela bih da imam vikendicu na obronku Beograda ili kuću sa velikim dvorištem zbog dece i kučića. A ako bude dovoljno veliko, možda i da se zasadi neko drvo jabuka, trešanja, krušaka... I volela bih da mi dvorište ima raznoliko cveće, što šarenije - kroz osmeh zamišlja Milica i dodaje:

- Zapravo, ljudima koji se bave javnim poslom beg u prirodu i jeste najveći lek jer ste sami sa sobom i svojim mislima. Uživate u šetnji, prirodi. Znam dosta mojih kolega koji trče na Košutnjaku, šetaju na Adi.

Izvor: Blic.rs
Foto: milicatodorovicofficial/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.