ONA JE DALILINA BLEDA KOPIJA, DEČKO JOJ JE I DALJE OŽENJEN: Maja Marinković brutalno odgovorila na prozivke Aleksandre Nikolić (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Aleksandra Nikolić progovorila je o sukobu sa Majom Marinković i istakla da je Maju ostavio Peca Raspopović, a da je ona novinarima pričala kako je situacija obrnuta.

Maja i Aleksandra su potom ušle u sukob pred zadrugarima.

- Ne bih se složila sa njom. Istina je da je došla ovde da se pere od svoje prošlosti. Ovo je Dejan Dragojević u ženskom telu, samo što je on nekim delom čovek koji ima mozga, ko je jako inteligentan. Ja nisam došla da glumim ovde neki moral. Mene niko ni za šta nije platio, dok nju jeste. Videli smo kako su je tretirali bivši momci - rekla je Maja.

- Da istina je, ali imam sada nekoga ko me tretira kao boginju - ubacila se Aleks.

- Ona je kod tebe u intervjuu rekla da su moj fetiš oženjeni muškarci, tu je počelo. Ja da imam nešto protiv nje, proganjala bih je. Nema ni sad problem sa mnom ili bilo šta, ali komentarišem. Vidim da je pokvarena i radi kvarne stvari - rekla je Marinkovićeva.

- U čemu se ogleda ta njena kvarnost - pitao je novinar.

- Zadrugari su rekli da je drugačija slika kad se gleda i kad si ovde. To je istina. Mene su gledali kao vešticu koja lupa. Ona je Kristijanu spomenula pre neki dan majku, pa se čudi. Izvini, nisi rasla u svili i kadifi. Ničija prošlost nije sjajna i bajna... - rekla je Maja.

- Da li je Aleks slagala nešto u tom razgovoru? - ubacio se Lepi Mića.

- Ako pričamo realno i ona je ljubavnica, oni su u braku i dalje. Dakica možda neće dati razvod braka - dodala je Maja.

- Kada smo stupili Dejan i ja u vezu, oni su potpisali papiir za razvod braka ovde kod kante, pre mene. Koliko znam, Dejan bi sutra voleo da bude razveden od nje. Ne zalazim u to, on najbolje zna - ubacila se Nikolićeva.

- Ja sam imala situacije kakve sam imala, od toga ne bežim. Isti taj Janjuš sa kojim sam ja bila, to je bila najveća ljubav, ona se petljala u taj odnos. Ti da nisi želela, ne bi bila tu - rekla je Maja.

- Jedini muškarac u mom životu je Dejan, a Janjušu, Filipu i ostalima želim sve najlepše u životu - ubacila se Aleks.

- Čim to traje već godinu dana, postoji neki spoj, da li je do Dakice ili Dejana. Ja joj od srca želim da se promeni, da ne bude toliki folirant, ali ću ponoviti da je za to potrebna određena doza inteligencije, koju ona nema - rekla je Marinkovićeva.

- Ispada sada da ona uživa u vezi i gleda je kao boginju, dok ti to nemaš. Da li si ljubomorna - pitao je Tanasijević.

- Ne. Dejan i ja smo imali top odnos, ja njima želim svu sreću - rekla je Maja.

- Imale su dva ista momka, logično je da se ne gotive - ubacio se Miki Đuričić.

- Da li si očekivala od Aleksandre da ti pomene majku i da te se ona odrekla - pitao je Darko Maju.

- To prvo nije istina, moja majka i ja smo u kontatku i mislim da je jako ružno. Ja nisam kriva što se to desilo u mojoj prošlosti - rekla je Maja.

- Zbog čega si opružila Slovenku da je bila kod hodže - pitao je Tanasijević.

- Ja verujem u dokaze koji postoje, to sam čula. Kao što je ona pomenula moju vezu sa Pecom. Kakve veze ima ko je koga ostavio? On je dao izjavu da me voli i da nikada neće da me ostavi - rekla je Marinkovićeva.

- I ta situacija sa Pecom, Majom i Aleksandrom, to mi je tek cirkus. Svako je koristio to da se medijski ispromoviše. Peckala je i ona Aleksandru, Peca je bio neutralan, ali voli on da bude sa devojkama koje su medijski ispraćene. A onda, Aleksandra kači sliku sa Pecom i kao: "Moj život" - rekla je Aleks.

- Ja uradim nešto, stojim iza svojih dela, ali se ne folriam ovde. Kakva god da su, ne kažem da su poštena i moralna. Ja kažem da se jesmo posvađali, završili i to je kraj... Mi se jesmo posvađali, spakovala sam se i otišla u Beograd i to je kraj, nismo se čuli posle toga. Da li je ona (Aleksandra) prihvatilište ili je to ljubav? Videćemo. Mislim da sam moralnija od Aleksandre. Samo po tome što se ne foliram, nego priznajem svoja dela. Mene niko ni za šta nije platio. Nikoga ja nisam vukla za rukav da bude sa mnom, a ti ljudi koji su me podržavali u tome, sada se bune. Kontradiktornost - rekla je Maja.

- Je l' čuvaš nešto u šaci protiv Maje Marinković - pitao je Darko Aleksandru.

- Ne, nisam se raspitivala, ali sam rekla da nije poenta sve reći, ima deset meseci. Znam da moje reči neke pogađaju, biću pametnija i neću biti bezobrazna - odgovorila je Nikolićeva.

- Ovo je jedna trula taktika u samom startu. Čim kažeš da ima vremena, kod mene toga nema. Odmah sve sada... Ne mogu da kažem da je bolja, nije. Moj identitet nema cenu, ne postoji. Ja kada sam nešto radila, radila sam iskreno, a ne zarad nečeg. Ne može da kaže da su moj fetiš oženjeni muškarci, a ona je radila nešto sa svim tim muškarcima, sve i svašta - ubacila se Maja.

- Majo, to je jako bezobrazno, ja ne znam da li ću moći da se ostvarim kao majka zbog toga - rekla je Aleks.

- Kako ti tamo pijana, kada treseš si*ama, možeš da znaš da li je on manijak, oženjen - rekla je Maja.

- Ja sam rekla da je samo ljubavnica - rekla je Nikolićeva.

- Pa i ti si, tebi je dečko oženjen. Njene reči nemaju težinu - rekla je Marinkovićeva.

- Aleksandra, Maja zna da kaže da je ostvarena na svim poljima osim da nije majka, kako ti to komentarišeš - pitao je Darko.

- Ja koliko znam, tebi je otac ostavio stan i dobila si auto, tako da mislim da je njoj otac dosta pomogao - odgovorila je Aleks.

- To je otac, nije sponzor. Aleksandra, nisi prodavala pljeskavice, nego si radila to što si radila. Deki je inteligentan, on i Dakica kad ustanu znali su da rendaju. Ti si Dakicina bleda kopija - rekla je Maja.

- Majo, rekla si da iz nje priča Dejan Dragojević, a da želi da bude ti ili Dakica - pitao je Tanasijević.

- Da, stojim iza toga, nikada neće biti Dalila Dragojević. To ti je ono kad imaš kur*insku dušu, to se pokazuje na delima. Ti si pljuvala i lizila mnogo više nego što ti misliš - rekla je Maja.

- U krevetu sam to, ovako sam dama i u kuhinji domaćica... Ona nosi istu garderobu kao Ana Korać - odbrusila je Aleks.

- Ona je namenski pratila mene, moje momke i moje ponašanje. Pogledajte "Zadrugu 4" i videćete o čemu vam pričam - rekla je Marinkovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.