MILICA JE LISICA, ANA ĆE MI BITI PRIJATELJICA: Marko Marković dao novu šansu Aniti Stanojlović (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima predstavnica sedme sile postavila je nekoliko pitanja Milici Veselinović.

- Milice, malo pre ste ogovarale Anitu, ti i Ana, rekle ste da je glupa - rekla je novinarka.

- Zaista nema potrebe da budem ljubomorna. Nemam razloga za tim da budem iskompleksirana, distancirala sam se od Marka sinoć, rekla sam da mi se sviđa. Što se tiče Anite da je glupa, naivna i glupa, da. Rekla sam da ima svoje kvalitete i njenu lepotu ne osporavam. Brzopletost i komentarisanje kada je ona u pitanju je loše, pokušava da se odbrani, možda se nije snašla, tome ćemo da prepišemo to - rekla je Milica.

- Imala si raspravu sa Markom, rekla si mu: "Nisam ti ja Anita ni Ana Spasojević" - rekla je novinarka.

- Nije bila rasprava, rekla sam mu da nema potrebe da se izjašnjava za stolom, nego da mi kaže sa strane kada mu se neka devojka sviđa, kao što jesam. Koliko god da mi se sviđa, imaću fokus na drugu stranu. Neću imati komunikaciju sa njim. Vidim večeras da je Ana opet aktivna, ali nije ni bitno. Neću biti ta da, ako na primer, ako ima muvanje sa Anitom, da imam komunikaciju sa njim. Ako budem videla da imamo potrebu za razgovorom, imaćemo razgovor o tome da li ćemo imati distancu ili ćemo krenuti korak napred - rekla je Milica.

- Milice, kako se osećaš sada - pitala je novinarka.

- Okej, ja sam se distancirala od njega, nema potrebe da stoji pored mene. Ne znam koji je razlog, svakako smo se jasno i glasno distancirali. Jako je čudan dečko, pokazao nam je da zna da se nasmeje i spusti glavu, a ne da se izjasni - rekla je Veselinovićeva.

- Marko, dobro veče. Rekao si Milici da ćeš do subote odlučiti kojoj devojci ćeš da se posvetiš, je l' si odlučio? Zašto si stao pored Anite - pitala je novinarka.

- Svi su stajali ovde, pa ću i ja da stanem. U početku jeste bilo tako da mi se sviđala, pa sam odlučio da i ja zauzmem gard i distancu. Držim gard prema svim devojkama. Danas slabo kojoj možeš da veruješ - rekao je Marko.

- Za koju misliš da je najiskrenija, a koja je najneiskrenija - pitala je novinarka.

- Ne znam, treba mi vremena da razmislim, zato i držim gard, zbog mog nepoverenja. Uopšteno, prema svakoj devojci ovde - rekao je Marković.

- Je l' te je izdala neka devojka, pa zato imaš taj gard ili... - pitala je novinarka.

- Iskreno, kad čujem šta sve pričaju, držim gard. Moje poverenje je potpuno poljuljano, gotovo da ne postoji prema njoj (Aniti) - rekao je Marko.

- Da li može da povrati poverenje - pitala je novinarka.

- To je dosta teško. Nema šta da me guraš, to je dosta teško. Te poruke je pokazala, da je smajli običan, nije to trebalo da pokaže. Smatram da je to intima - rekao je Marko.

- Šta misliš o Milici - pitala je novinarka.

- Ona mi je jedna mala lisica, dosta treba da se ispita. Ne mogu da kažem da igra igru... O Ani Spasojević? Ana mi je iskreno predobar lik, mi se sad šalimo - rekao je Marković.

- Bio bi sa Anom - pitala je novinarka.

- Ne znam, iskren da budem, ona je super devojka, prema meni ne može biti bolja. Ne želim da se igram sa nečijim emocijama, a najradije bih da je zadržim kao prijatelja - rekao je Marko.

- Koja je fizički po tvom ukusu najviše - pitala je novinarka.

- To sam se već izjasnio od samog starta sam rekao za nju (Anita), ali nije sve u lepoti - rekao je Marko.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još