MAMA I ĆERKA ODEVENE U DUHU NEMAČKE KULTURE: Dragana Mirković sa suprugom i naslednicom uživa na Oktoberfestu u Minhenu (FOTO)

Poznata pevačica Dragana Mirković odlučila je da poseti Oktobarfest u Nemačkoj, koji se održava posle dve godine pauze zbog pandemije koronavirusa.

Pedesetčetvorogodišnja folkerka otputovala je u Minhen, gde već danima uživa u fistivalu posvećenom nemačkoj kulturi i omiljenom piću većine Nemaca - pivu.

Muzička zvezda ovaj najveći i najpoznatiji festival na svetu redovno posećuje u društvu svojih najmilijih, a ove godine sa njom su suprug Toni Bijelić i ćerka Manuela.

Dragana je sinoć na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj pozira odevena u duhu nemačke tradicije držeći kriglu piva u ruci. Po njenom osmehu lako se može zaključiti koliko uživa u festivalskoj atmosferi u Minhenu.

Takođe, i Draganina ćerka Manuela objavila je fotografiju koja je nastala pored mnoštva liciderskih srca, jednog od simbola ovog čuvenog festivala, koji svake godine okupi više od šest miliona ljudi.

Foto: dragana_mirkovic/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: dragana_mirkovic/Instagram

Pogledajte još