SUPRUGA GA ISPRATILA U SUZAMA: Jovan Popović je prvi izbačeni učesnik "Zadruge 6" (VIDEO)

Sinoć je na rijaliti imanju u Šimanovcima održano prvo izbacivanje u šestoj sezoni "Zadruge". Voditelj Darko Tanasijević je nakon intervjua otišao do takmičara nominovanih za izbacivanje, Marka Markovića i Jovana Popovića.

Veliki šef je spremio zanimljivu igru za zadrugare. Oni su igrali Iks-oks, ali prvo su morali da obrnu čašu, koja se nalazila na kraju stola. Tek kad obrnu čašu, imaju pravo na potez. U igri je pobedio Jovan, što je oduševilo njegovu suprugu Marinu.

Jovanu su bili duplirani glasovi zbog pobede u igrici, a voditelj je otkrio rezultate nakon dupliranja. Marko je osvojio 98% glasova, a Jovan samo 2%.

Marina se prva pozdravila sa svojim suprugom, a Marku je u zagrljaj poletela Anita Stanojlović.

Nakon izlaska sa imanja sa Jovanom je intervju obavila voditeljka Dušica Jakovljević.

- Svi kažu da ste predivni ljubi, kako će Marini biti bez vas? - pitala je Dušica.

- Biće aktivnija, posavetovao sam je da bude aktivnija za crnim stolom, mislim da će da se snađe. Iskreno, ništa lično, nema ko mi nije simpatičan, svako ima svoju životnu priču. Ali ima onih koji se malo foliraju, učili su kako da nastupaju - rekao je Jovan.

- Da li ste zadovoljni, da li biste nešto drugačije uradili? - pitala je voditeljka.

- Pa možda i bih. Napeto je, neki su mnogo nervozni, počelo je polako da se pokazuje ko je ko, svoja prava lica. Biće zanimljivo. Jelena Golubović, ona je kao počela da vozi, Ivan Marinković, ali ne mislim da će dugo. Tu su ovi mladi lavovi. Svaki dan će biti napetiji od prethodnog - dodao je Popović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još