Stanojević: Zadovoljan sam!

"Zadovoljan sam i rezultatom i igrom, iznenadio nas je nepostojeći penal, ali Stojković je odlično reagoavao", istakao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Škendija je u početku meča pružila solidan otpor crno belima, rekao je on i ocenio njihovu igru u odbrani kao agresivnu.

Škendija je imala svoju igru, ali smo mi držali ritam tokom cele utakmice, rekao je Stanojević.

Stanojević je ocenio da je meč prošao u sportskoj atmosferi, na terenu, i na tribinama, iako je možda bilo nekih pesama upućenih gostujućim igračima, ipak sve prošlo bez incidenata.

"Mislim da nas je penal omeo u igri, imao je uticaja na dalji rezultat", rekao je trener Škendije, Ćatip Osmani i dodao da će njegova ekipa igrati bolje u revanšu u Makedoniji.

"U drugom poluvremenu mnogo smo rano primili prvi gol, i nismo igrali kako smo se dogovorili, čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi", rekao je Osmani.

Škendija će 21. jula ugostiti Partizan u Skoplju, umesto u Tetovu odakle je klub, pošto njihov stadion ne ispunjava kriterijume Međunarodne fudbalske federacije (Uefa).

Osmani je naveo da to "neće biti hendikep".

On je o nacionalističkim uvredama koje su navijači Partizana tokom utakmice sporadično upućivali gostujićim igračima albanskog porekla, rekao da "verovatno jesu uticale na njihovu igru" i da takvim stvarima "svakako nije mesto u sportu".

Strateg Partizana dodao je da su i njegove igrače "vređali na međunarodnim utakmicama", kao i da oni "često nisu razumeli šta im se govori".

"Ne želimo da se opterećujemo takvim stvarima, već da pričamo o dobrim igračima koje imaju obe ekipe. Valjda smo prevazišli sve te stvari iz prošlosti", dodao je on.

(FoNet)

Pogledajte još