Top 10 najlepših Srpkinja

Naravno, naišli su najpre na zgodne devojke i napravili svoju listu najlepših. Magazin "Complex" odabrao je deset devojaka iz različitih sfera - manekenke, glumice, pevačice i starlete koje po njihovom kruterijumu zaslužujeu mesto u Top 10.

Po izboru Amerikanaca najlepša Srpkinja je Ceca Ražnatović.
Američki mediji je opsuju kao srpsku Madonu i dodaju da je ona žena sa velikim uticajem koji koristi kako u politici, tako i u humanitarnom radu kojim se bavi (?!).

Magazin dodaje još i da je najlepša srpkinja i najplaćenija muzička zvezda u regionu imala tu privilegiju da zatvorsku kaznu služi kod kuće.

Na drugom mestu se našla naša teniserka Ana Ivanović, treća je Nina Seničar, a četvrto mesto pripalo je bivšoj misici Tijani Stajšić

Jelena Ristić je broj pet na listi najepših.
Devojku Novaka Đokovića hvale što svom izabraniku uvek pruža podršku dok je na terenu, kao i zbog svoje prirodnosti i jednostavnosti.


Šesta na listi je Danijela Dimitrovska - vladarka inostranih modnih pista. Danijela je poznata je i kao glasnogovornica brenda "Louis Vuitton" i "BCBG", a domaćoj javnosti i kao devojka Ognjena Amidžića.

Lepotica pod rednim brojem sedam po izboru Amerikanaca je Maja Latinović. Manekenka je snimila naslovnice brojnih poznatih časopisa kao što su "Vog", "Bazar" i "Harper`s", a učestvovala je u kampanjama Roberta Kavalija, Oskara de la Rente i Versaćea.

Osmo mesto među najlepšim Srpkinja pripalo je Bojani Novaković. Glumicu opisuju kao ime koje se munjevitom brzinom penje "holivudskim stepenicama". Poznata je po ulogama u filmovima "Drag Me To Hell", "Edge of Darkness" i "Devil".

Deveto mesto pripalo je manekenki Manji Babović, ćerki srpskog biznismena Milije Babovića koju opisuju kao devojku u usponu u svetu mode, a poznata je i po izjavi kako traži muškarca koji će ispuniti sve njene maštarije.

Na desetom mestu našla se Stanija Dobrojević iz Rume. Studentkinja ekonomije, ćerka biznismena, koja se trenutno bavi samopromocijom. Ona najpoznatija srpska sex bomba koja uživa da svoje golišave fotografije postavlja na internet.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.