BIO SAM SA 250 ŽENA, ALI JE SEKS SA MILJANOM NAJBOLJI: Lazar Čolić Zola progovorio o turbulentnoj ljubavnoj vezi sa Kulićevom

Lazar Čolić Zola ušao je pre četiri godine u "Zadrugu 2" kao di-džej iz Dervente kome se dopada Miljana Kulić, ali je brzo postao prava rijaliti zvezda.

Zola u svojoj prvoj životnoj ispovesti priča kako je uspeo da zavede kontroverznu Nišlijku i otkriva da je zbog nje završio u zatvoru. Čolić je priznao da je do sada bio sa 250 prostitutki, ali naglašava da je najbolji seks u životu imao upravo sa Miljanom.

Zola priča da je odmalena bio slab na devojčice, kao i da je bio antihrist, koji je jedva čekao da se potuče i napravi problem.
U osnovnoj školi je bio odličan, ali je u gimnaziji popustio jer je počeo da radi kao di-džej i da se kocka. Majka je izgubila kontrolu nad njim zato što je često bila u Beogradu, gde se njena sestra bliznakinja lečila od karcinoma na mozgu.

- Mama se potpuno posvetila sestri, pa sam radio šta sam hteo. Tada sam probao marihuanu i intenzivno sam se kockao. U školu sam išao svaki peti, šesti dan. Hteli su da me izbace iz škole jer nisam dolazio, a i kada bih došao, pravio bih probleme. Gasio sam struju u školi, sam sebi pravdao časove... Na kraju sam se izvukao i vanredno završio srednju. Drugari su me voleli zato što sam bio zajebant, ali i profesori zbog toga što sam im nameštao devojke.

Zola je i sam bio miljenik žena, pa je u isto vreme bio sa više njih.

- Osim što sam imao po pet-šest devojaka u isto vreme, jednom sam bio i sa tri bliske drugarice. Od jedne sam dobio šamar kada je saznala da sam joj bio sa prijateljicom. Ali osim površnih veza, imao sam i ozbiljne. Devojku koju sam mnogo voleo izgubio sam zbog njenih roditelja, jer su se mešali u našu vezu. Čuli su da pijem i da se kockam. Jednom sam se vraćao iz grada u šest ujutru, bio sam pijan i rešio sam da odem kod majke te devojke na posao. Rekao sam joj: "Vaša ćerka je najlepši anđeo kog sam upoznao! Volim je i držaću je kao malo vode na dlanu. Znam da nemate lepo mišljenje o meni, ali takođe znam da naša veza zavisi od vas. Nisam divan, bajan i krasan, ali volim vašu ćerku." Žena se vadila da nema ništa protiv nas, ali smo ubrzo raskinuli...

Zola je utehu pronašao u radu. Četiri godine je puštao muziku u lokalima:

- Dnevnica mi je bila 100 maraka, ali dobijao sam još 150 maraka bakšiša. Pričao sam na mikrofon, pozdravljao one koji su se ložili na to, pa su mi davali novac.

Zola je sa 23 godine dobio ponudu di-džeja Vladimira Arsića Arse da radi u diskoteci u Salcburgu. Oberučke ju je prihvatio i tamo ostao dve godine.

- Odmah sam se spakovao i krenuo, iako nisam znao ni gde idem, ni da li mi neko nešto smešta... Kad sam stigao, po mene je došao čovek u automobilu od 100.000 evra i dao mi stan u kom ću boraviti. Mislio sam da ću samo jedan vikend raditi, a on mi je ponudio da stalno budem u klubu. Zarađivao sam ozbiljne pare. Radio sam osam dana mesečno i za to dobijao 4.000 evra.

Osim na kocku, navukao se i na prostitutke. Prvo iskustvo sa njima imao je sa 18 godina, a sa 20 mu se desila jedna zanimljiva situacija.

- Imao sam devojku u Novom Sadu s kojom sam se ozbiljno posvađao. Pošto sam bio pijan, unajmio sam apartman da spavam, ali mi san nije dolazio. Sišao sam na recepciju i rekao: "Treba mi nešto za lovu." Kaže recepcioner: "Nemam ja, ali preko puta ti je trafika, kupi novine i traži usluge erotske masaže." Zovem jednu, drugu, treću, ali nijedna neće da dođe kod mene. A ja mrtav pijan, mamuran, odgovara mi samo da mi neka dođe na noge. Na kraju mi se javila jedna i počela da se opisuje: "Plava sam, malo sam niža, ali imam dobre grudi i zadnjicu. Doći ću kod tebe, ali da mi platiš taksi." Pristao sam. Kuca neko na vrata, otvaram, a devojka meni do kukova. Butina joj deblja od moje. Počne s vrata da se skida, a ja joj kažem: "Stani! Nisam te zvao zbog seksa, nego da pričamo. Potreban mi je psihijatar, posvađao sam se s devojkom. Sedi da popričamo, pa idi, vidiš da sam umoran i da mi nije do seksa." Jeste ona imala dobru si*u, ali patuljak! Ni na šta ne liči, kosa sva ulepljena... Dao sam joj 5.000 dinara i ispratio je.

Zola je najviše usluga seksualnih radnica tražio dok je bio u Austriji.

- Pošto sam u Salcburgu radio petkom i subotom, ostalih dana nisam imao šta da radim. Na nekoliko kilometara od mene bila je javna kuća. Ulazak je koštao 75 evra, a za taj novac možeš da budeš 24 sata unutra, da jedeš i piješ koliko hoćeš. To je ogromna vila, sa 50 golih devojaka. Ne zna se koja je lepša. Seks sa jednom košta 60 evra, a ja sam nekad bio i sa tri-četiri za noć. Nisam mogao da im odolim, pa budem sa Brazilkom, Šveđankom, Špankinjom... Onda dođe devojka iz Portugala, lepa kao anđeo, oženio bih se njom odmah. Do sada sam bar 250 puta platio usluge prostitutki!

Zola objašnjava zašto mu je lakše da bude sa ženom koja prodaje telo nego da ima vezu.

- Skupo je odvesti devojku u grad. Za taksi mi treba 1.000 dinara, za večeru i piće 100 evra, za splav ko zna još koliko. Danas 90 posto devojaka traži nedozvoljene supstance, pa mi i za to treba novac. I na kraju je pitanje da li će biti sa mnom, a ovako daš 100 evra na kurvu i uživaš, smeješ se, sprdaš...

Pravo iz Salcburga ušao je u "Zadrugu 2".

- Odranije sam dobar sa Borom Santanom, koji me je povezao sa produkcijom "Pinka". Tako sam dobio ponudu za rijaliti, koju sam odmah prihvatio.

U rijalitiju je upoznao Miljanu Kulić, u koju se zaljubio na prvi pogled:

- Bila je najbolja riba u "Zadruzi 2". Imala je vrh dupe, grudi... Seks nam je bio neverovatan. Prava perverzija. Zavoleo sam je, iako mnogi pričaju da sam sa njom bio zbog para. Ne znam samo kojih, kad je sav novac bio kod njene majke Marije. Van rijalitija smo bili zajedno samo pet meseci, pa neka bude da me je tada finansirala. Nek sam klošar koji je živeo od njenih para. Istina je da je dala novac za stan u Nišu u kom smo bili tri meseca i ponekad za hranu i piće, ali sam i ja plaćao!

Miljana i Zola uživali ljubavi, a onda je svemu došao kraj...

Zola kaže da nisu tačne optužbe da je Miljanu navukao na poroke.

- Ljudi su dolazili sa potvrdama da se kockala i uzimala kokain i pre mene. Ne krijem da sam pušio travu i konzumirao kokain, ali i ona je! Miljana je marihuanu samo jednom probala, a kokain je često uzimala. Terala me je da joj kupujem drogu. Govorila mi je: "Zovi, nabavi nam. Ulazimo za koji dan u 'Zadrugu', hajde malo da se opustimo."

Njihova veza bila je toksična, a Miljana je u rijalitiju i digla ruku na svog dečka.

- Imam ožiljke na glavi jer mi je u decembru 2021. zabila štiklu u glavu. Pre dve i po godine bili smo u Nišu i tražila mi je da idemo u kockarnicu. Rekao sam joj: "Imamo samo 500 evra da preživimo, neću da ih izgubimo na kocki." Pobesnela je, počela da razbija sve po kući, da mi seče stvari nožem, pocepala mi je pasoš, slomila telefon... Izašao sam na ulicu i zamolio taksistu da pozove policiju. Dok je patrola došla, Miljana je uklonila sve dokaze iz stana. Ali policajci su mi verovali zato što su znali ko je ona.

To se sve dešavalo tokom policijskog časa zbog pandemije koronavirusa. Zola je sačekao da svane kako bi mogao da izađe na ulicu i ode u Beograd, odakle je kupio kartu za Bosnu. Pošto ga je Miljana u međuvremenu prijavila da ju je tukao, dobio je poziv za suđenje, kom se nije odazvao, pa je završio u zatvoru.

- Na granici su me zaustavili i rekli da sam na poternici. Bio sam u šoku. Uhapsili su me kao pravog kriminalca, stavili mi lisice na ruke. Tražili su mi da skinem pertle. Nisam znao šta me je snašlo, pa sam dobio napad panike. Stavili su me u ćeliju sa nekim Nemcem. U sobi je bio čučavac i improvizovano mesto za kupanje. U toku dana su me odveli na suđenje sa lisicama na rukama i nogama. Kada sam tužiocu i advokatu ispričao o čemu se radi, doneli su rešenje da me puste! - završava priču Zola.

Zola kaže da je Miljana za njega prošlost:

- Prestale su mi emocije prema njoj, ne volim je više! Ona i ja smo užasna kombinacija. Ne znam da li je sa Bebicom samo da bi me pravila ljubomornim, ali ako je tako, nije u redu, jer je taj momak zaista voli. Trči za njom, čini joj sve i odlično se ponaša prema Miljani. Možda ga je malo i zavolela sada.

Izvor: Informer.rs
Foto: zola_je_/Instagram

Pogledajte još