VRELI POLJUPCI NA ULICI: Marija Veljković uživa u ljubavnoj vezi sa Rastkom Jankovićem (VIDEO)

Nije više tajna da veza voditeljke Marije Veljković i glumca i pevača Rastka Jankovića ima budućnost. Njih dvoje ne skrivaju emocije, a gde god da pođu idu zajedno. Nerazdvojni i poput tinejdžera su, a najčešći komentar koji se može čuti na račun njihove ljubavi i odnosa u vezi jeste da su kao stvoreni jedno za drugo.

Budući da je ludo zaljubljena u glumca, voditeljka koja se pre manje od godinu dana razvela od arhitekte Milana Milovanovića sa kojim ima troje dece, sina Đurađa i ćerke Nevu i Rosu, vrlo slobodno se u javnosti sa svojim novim izabranikom ponaša. Iako su u početku krili da su zajedno sada su na ovakavo ponašanje stavili tačku. Naime, poznati par se tokom šetnje poljubio na sred ulice.

Takođe, Veljkovićeva je nedavno snimljena dok sa novim izabranikom obilazi radnje električnih uređaja, te se šuška da par razmišlja o početku zajedničkog života.

Veza Marije Veljković i Rastka Jankovića ukazuje na to da može da preraste i u nešto više. O tome najviše govori to što je voditeljka svoju decu upoznala sa svojim novim dečkom, koji su ga lepo prihvatili.

Izvor: Alo.rs
Foto: Paparazzo Lov // DNK - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još