BUDUĆA MAJKA BLISTA U DRUGOM STANJU: Marija Egelja u poodmakloj trudnoći pozirala u mini haljini (FOTO)

Voditeljka vremenske prognoze na televiziji "Pink" Marija Egelja sa suprugom Aleksandrom Dabićem s nestrpljenjem iščekuje dolazak svog prvog deteta na svet.

Tridesetdvogodišnja brineta na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila je fotografiju na kojoj pozira u mini haljini pokazujući trudnički stomačić.

Buduća majka otkrila je da je u osmom mesecu trudnoće, te da se ugojila samo osam kilograma, ali da zahvaljujući dobroj genetici i balansiranoj ishrani ne brine kako će izgledati do porođaja.

- Plus 8 kilograma i nikada nisam izgledala bolje. Hvala majci prirodi, mojoj majci i genima što (još uvek) izgledam dobro za "svoje stanje". Tajna je u umerenosti, ljubavi i osmesima. Budimo zahvalne i umerene u svemu, osim u ljubavi (tu slobodno preterujte, ponekad malčice preteram i ja u hrani, ali balans je bitan) - napisala je Marija.

Podsetimo, zaštitno lice ružičaaste televizije se svom suprugu, nekadašnjem fudbaleru, zavetovalo na večnu ljubav 19. juna na Zlatiboru, a kao kruna njihove ljubavi u novembru će stići dečak, za koga još uvek nisu odabrali ime.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: marija.egelja/Instagram

Pogledajte još