POSTAVITE MI PITANJE: Instagram profil pokojnog Vidoja Ristovića postao aktivan (FOTO)

Bizarna situacija dogodila se danas i šokirala sve prijatelje pokojnog Vidoja Ristovića koji ga prate na Instagramu na kojem se pojavila, objava i link ka profilu biznismena Dragoslava Ilića na ovoj mreži poznatog kao "Gagi Serbia".

Profil pokojnog Vidoja koji je preminuo u maju ove godine postao je aktivan i pojavila se objava u "storiju".

- Postavite mi ptanje - piše u objavi uz potpis "Gagi Serbia".

Nikolina Pišek, udovica pokojnog Vidoja ovu neobičnu objavu nije želela da komentariše.

S druge strane otac Vidoja Ristovića, Vitor, poznatiji kao Miša Grof šokiran je ovim što se dogodilo, a posebno je burno reagovao na pitanje da li je neko ko je imao pristup profiilu njegovog sina prodao isti.

- Kako to mislite prodao? Ja nisam znao ni da to može da se proda. Verovatno je neka greška. Ja imam pristup profilu, a verovatno ima i Nikoina, stvarno ne znam. Možda sam ja nešto slučajno - preispitivao se Miša, koji je nakon toga izjavio da odlično poznaje biznismena koji je tagovan na najnovijoj objavi na profilu njegovog sina:

- Gagi je moj dobar prijatelj. To je neka greška - bio je zbunjen Miša.

A o ovom sučaju oglasio se odmah i Dragoslav Ilić, odnosno "Gagi Srbija":

- Bože slatki, pa da li mislite da sam ja lud i da kupujem profil mrtvog čoveka? Iz kog razloga? Pa lepše mi je da trošim svoj novac na Kapriju nego da kupujem nebitne profile. Pa hoću i moj da ugasim, udaviše me ljudi - rekao je Gagi koji je ostao zatečen onim što se dogodilo.

Foto: vidojeristovic/Instagram

Izvor: Informer
Foto: vidojeristovic/Instagram

Pogledajte još