ODUŠEVIO ME JE, OSTAVIO ME JE BEZ TEKSTA: Dalila Dragojević progovorila o proslavi prvog meseca zabavljanja sa Lukom Nikolićem

Dalila Dragojević juče je proslavila prvih mesec dana skladne emotivne veze sa svojim dečkom Lukom Nikolićem.

Bivša zadrugarka preksinoć je stigla iz Nemačke, a po sletanju u Beograd sačekao ju je njen dragi, koji joj je potom upriličio iznenađenje povodom ovog malog jubileja, a Dalila je otkrila svoje utiske.

- Nismo se videli pet dana, bila sam u Hamburgu. Kada sam stigla, on me je iznenadio, baš me je ostavio bez teksta! Prvo je došao po mene na aerodrom, a onda smo odvojili vreme samo za nas. Sada nam je prva mesečnica i toliko mi je lepo da... Ne želim da ureknem, samo neka ovako ostane - rekla je Dalila i dodala:

- Ne bih mnogo da pričam o njemu i našoj intimi, on nije iz javnog sveta i ne prija mu da se toliko provlači po mrežama i portalima. Podelila sam sa pratiocima na Instagramu kakav sam poklon dobila, iskreno baš me je oduševio, ali meni materijalno baš ništa ne predstavlja. Mnogo mi je važnije kako se ponaša prema meni i ljubav koju mi pruža, a to stvarno nema cenu.

Izvor: Pink.rs
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.