PRVI PLES UZ ŠABANOVU PESMU: Marina Velimirović i Mihajlo Šaulić izgovorili sudbonosno "da" (VIDEO)

Mihajlo, sin tragično nastradalog pevača Šabana Šaulića, izgovorio je danas sudbonosno "da" izabranici Marini Velimirović.

Glamuroznom slavlju u elitnom beogradskom hotelu prisustvovao je veliki broj javnih ličnosti Srbije, prijatelja porodice Šaulić i mladog para. Među zvanicama bile su i brojne kolege Mihajlovog pokojnog oca: Svetlana Ceca Ražnatović, Ana Bekuta, Zorica Brunclik, Marina Tadić, Anastasija Ražnatović, Hasan Dudić, a slavlje nije propustio ni političar Ivica Dačić sa svojom porodicom.

Najveselije među gostima bile su majka Gordana i sestre Sanela i Ilda, koja je danas otkrila da u njihovu porodicu stiže još jedna devojčica, budući da je mlada u poodmakloj trudnoći.

Zaljubljeni par uprličio je slavlje za oko 500 zvanica, a kako pišu domaći mediji tridesetdvogodišnja vaspitačica nosila je venčanicu vrednu 20.000 evra.

Dajana Paunović, prijateljica bračnog para Šaulić na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila je nekoliko video-snimaka sa proslave i otkrila kako su mladenci izgledali ovog posebnog dana.

Mladenci su svoj prvi ples odigrali uz pesmu "Verujem u ljubav" Mihajlovog oca Šabana, što je dirnulo sve prisutne.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: marina12_______/Instagram

Pogledajte još