MARKO MARKOVIĆ UBEDLJIVO POBEDIO: Jovana Korbar izbačena iz "Zadruge 6" (VIDEO)

Sinoć je na rijaliti imanju u Šimanovcima održana emisija "Zadruga - Izbacivanje". Nominovani takmičari Jovana Korbar i Marko Marković pred cimerima su odigrali igru Velikog šefa.

Nakon što je voditelj Darko Tanasijević objasnio pravila, njih dvoje su se trudili da obezbede sebi što veći broj poena.

Marko je pobedio u igrici i nakon dupliranja glasova imao je 99% glasova.

Jovana je napustila Belu kuću sa 1% glasova, a u studiju ju je dočekao suprug Denis.

- Rekao sam joj da me voli, da ću da je čekam i da se bori. Mogla je da pokaže mnogo više, ali dobro - rekao je Jovanin muž Denis.

- Kako si? - pitala je voditeljka Dušica Jakovljević.

- Uzbuđeno. Sa Markom ne mogu da se takmičim, tek će se dešavati zapleti oko njega - govorila je ona.

- Kako je tebi bilo unutra? - pitala je voditeljka.

- Nisam se snašla. Nije da nisam bila ja, ali nisam se osećala lepo da komentarišem druge. Ne želim da blamiram sebe i svoje roditelje. Ovo gleda moj muž i roditelji i vidim da se pravi problem bez problema. Mene ne može da uvredi reč, ljude ne poznajem, nisu mi bliski. Ne bi mogle da me povrede reči, ali znam da bi povredilo mog supruga da mene neko omalovažava. Suzdržavala sam se jer sam videla da ne prihvataju kritike - pričala je Jovana.

- Hoće li se Marko odlučiti za neku od devojka? - upitala je Dušica Jakovljević.

- Nismo imali tokom boravka vreme da komuniciramo, a ova dva dana... pa mislim da se neće odlučiti. Vrlo je moguće da još uvek voli bivšu - poručila je Jovana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još