LJUBIM JE I OBOŽAVAM: Rastko Janković iskreno o romansi sa Marijom Veljković

Glumac Rastko Janković gostovao je u emisiji "Prvi red" na K1 televiziji gde je govorio na temu filma "Vučje Bobice", ali i o drugim zanimljivostima iz svog života.

Savremeno dečje filmsko ostvarenje "Vučje bobice" u čijoj je osnovi lepota istrajnosti brata i sestre da sačuvaju svoju porodicu kao istinsku bazu sigurnosti, beogradskom premijerom otvoriće 16. oktobra, u mts Dvorani ovogodišnji dečiji filmski festival Kids Fest.

"Vučje bobice" su film u čijoj bi neizvesnoj avanturistčkoj priči mnogi od nas mogli da prepoznaju deo svoje svakodnevice i porodice, nakon prestoničke premijere na tradicionalnom dečjem festivalu naći će se na redovnom repertoaru naših bioskopa.

- Skrenuli smo pažnju na ono što je osnova, a to je porodica. Suština su porodica i deca. Sve se vrti oko njih – rekao je glumac Rastko Jovanović.

Glumac je otkrio da je u planu da se radi i serija.

Voditelj Ognjen Nestorović je u jednom trenutku upitao svog gosta koliko je danas teško odupreti se medijima i sačuvati privatost, ali i neizostavno pitanje u vezi njegovog odnosa sa voditeljkom Marijom Veljković sa kojom već neko vreme uživa u ljubavi.

- Svi su korektni. Marija Veljković je moja devojka. Mi smo zajedno, sve je u redu. Ljubim je i obožavam i tu sam joj kao podrška. Mi imamo taj odnos iz osamdesetih, taj šmekerski odnos, šmekersko-džentlmensku varijantu. Mediji su ok, uvek će nešto da smisle - rekao je glumac u emisiji "Prvi red" na K1 televiziji.

Par je na početku krio svoju ljubav, a onda su rešili da uživaju u vezi bez suzdržavanja.

Podsetimo, Marija Veljković se ovog proleća razvela od arhitekte Milana Milovanovića. Sa njim je bila deset godina u braku, a zajedno imaju troje dece.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: mare.veljkovic/Instagram

Pogledajte još