Oaza mira nadomak centra Beograda

Kada prvi put idete u Jakovo, učiniće vam se da to i nije baš tako blizu, ali ipak, to je samo 20 kilometara od centra Beograda. Velelepni kompeleks koji obuhvata 30 smeštajnih kapaciteta, veliki restoran, sportske terene( teniske terene, teren za odbojku u pesku i teren za mali fudbal) i od juče zvanično otvoren bazen od 2000 kvadratnih metara, uveriće vas da se ova vaša mala vožnja isplatila.

A na bazenu: udobne ležaljke, suncobrani i fontane da vam ugođaj bude egzotičniji , a tu je i bar restoran gde možete uživati u nekom od koktela dok se sunčate ili da skoknete na ručak kada postane baš nesnosno vruće. Ipak, bazen kluba ima jednu manu, a to je uglavnom velika gužva. Kažu, oko 1000 je prosečan broj ljudi koji se okupaju tokom dana vikenda ovde, a bazen ni zvanično nije bio otvoren.Još uvek su neke sitne stavri ostale nedovršene, jer gužva ih sprečava da sve srede do poslednje sitnice.

Možda je bazen tako poplularan jer je promotivna cena ulaznice više nego primamljiva - 300 dinara. Ništa manje nisu posećena sve popularnija noćna kupanja: pekom, subotom i nedeljom, što nimalo ne čudi jer uz zvuke nekog poznatog benda, možete se rashladiti u bazenu, uživati u koktelu i sebi priuštiti neku od onih noći koje ćete pamtiti.

A ako odlučite da ovde provedete najznačajniji dan vašeg života i kažete sudbonsono Da, verujte nećete se pokajati. Prisustvovali smo jednom takvom događaju i prisetili se kako svadbe mogu biti divne.

Radno vreme bazena je od 10h do 20h.
Cena ulaznice je 300 dinara.
Noćno kupanje - petak, subota i nedelja: od 22h do 02h.
Cena ulaznice je 300 dinara

Pogledajte još