Promocija knjige "Duše su rekle 'Da' - 11:11" na konferenciji #BookTalk2022 u petak, 30. septembra

U okviru osme regionalne književne konferencije "Book Talk", u petak 30. septembra sa početkom u 16.45 časova, održaće se promocija knjige "Duše su rekle 'Da' - 11:11", autorke Vesne Petković u Spomen zbirci Pavla Beljanskog.

Ljubavni roman "Duše su rekle 'Da' - 11:11" namenjen je prevashodno ženama, ali i svima onima kojima je potreban "vetar u leđa" kako bi se osnažili kroz život. Glavni akteri dela su žena i muškarac, sa biografskim elementima iz života autorke.

- U pitanju je interaktivni memoarski i autobiografski roman, nastao kroz regresoterapiju i tehnike samospoznaje. To je priča o susretu blizanačkog ljubavnog para posle kojeg se drastično menja život. Na prvom susretu su oboje doživeli veliku ljubav na nivou duše i tela. Kad je došao momenat za zajednički život dolazi do velikog preokreta koji donosi najveći mogući bol, tuga, patnju, očaj i čežnju. Na veliku sreću posle duge patnje koja traje 16 godina dolazi spas, spoznaja da postoji odnos između muškarca i žene koji se zove "Blizanački plamen" - navodi autorka Vesna Petković, koja je radeći na sebi spoznala regresoterapiju.

11:11 je simbolika tzv. "Blizanačkog plamena", tj ljubavi između muškarca i žene na nivou duše i tela.

Sve detalje o samoj konferenciji "Book Talk" koja će se 29. i 30. septembra održati u prostorijama Galerije Matice srpske, Spomen-zbirke Pavla Beljanskog i Poklon-zbirke Rajka Mamuzića možete pogledati na sledećem linku: http://communications.rs/booktalk2022/

Foto: Facebook

Pogledajte još