Tatina devojčica: Prve fotografije Harper Seven Bekam!

Da su sve bebe neodoljive, a svi roditelji na isti način ponosni, bez obzira da li su planetarno poznati, dokazuje prva fotografija ćerke Viktorije i Dejvida Bekama - male Harper Seven.

Mama Viktorija je sa svojim fanovima na Twitteru, nedelju dana nakon rođenja Harper, podelila fotografiju na kojoj "otopljeni" tata Dejvid u naručju drži svoju malu princezu. Uz fotografiju, nekadašnja Poš Spajs napisala je krako i jasno: "Tatina mala devojčica!"

U isto vreme, na svojoj Facebook stranici, tata Dejvid je sa svima podelio fotografiju, kako kaže, "njegovih devojčica kako spavaju".

Harper Seven Bekam se rodila 10. jula u Los Anđelesu, tako da porodica Bekam sada broji šestoro članova. Viktorija i Dejvid imaju i tri sina: Bruklina (12), Romea (8) i Kruza (6).

(old_image)

Bekamovi, kao ljubitelji mode i svojevrsni trendseteri, očigledno crno-belim fotografijama nagoveštavaju šta bi moglo da bude "in" kada je fotografisanje beba u pitanju. A i njihova koordinisantost u objavljivanju fotografija na dve moćne društvene mreže, govori dosta i o njihovoj svesti o potrebi za publicitetom najpre na Internetu.

Pogledajte još