Regionalna književna konferencija #BOOKTALK2022 29. i 30. septembra u Novom Sadu

Regionalna književna konferencija koja okuplja najpoznatije pisce, izdavače i književne kritičare u regionu održaće se 29. i 30. septembra na tri lokacije u Novom Sadu, odnosno u prostorijama Galerije Matice srpske, Spomen-zbirke Pavla Beljanskog i Poklon-zbirke Rajka Mamuzića.

Od 2015. godine u Novom Sadu se održava regionalna književna konferencija "Book Talk" posvećena najuglednijim piscima, kritičarima, izdavačima, poznatim ličnostima i umetnicima iz celog regiona.

Konferencija okuplja nekoliko stotina ljubitelja književnosti, a specifična je po mestu održavanja odnosno po tri galerije: Galeriji Matice srpske, Spomen-zbirke Pavla Beljanskog i Galeriji likovne umetnosti poklon zbirka Rajka Mamuzića.

Svake godine program konferencije je opširniji kao i teme koje se obrađuju kroz panele. Program konferencije možete pogledati na sajtu: http://communications.rs/booktalk2022/.

Pozivamo vas da budete gosti ovogodišnje konferencije BookTalk.

Kako biste potvrdili svoje prisustvo i bili registrovani na spisak zvanica, molim da se prijavite putem mejl adrese: maja.guzijan.cpg@gmail.com

Pogledajte još