ON JE KVALITETAN MOMAK: Jovana Ljubisavljević prokomentarisala navode da je u ljubavnoj vezi sa Filipom Carem

Bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević nedavno je raskinula sa Stefanom Karićem, a sada ju je paparaco jednih dnevnih novina uslikao u društvu Filipa Cara.

Rijaliti zavodnik i bivšu misicu uhvaćeni su u jednom restoranu u centru Beograda. Car se trudio da ostavi dobar utisak na Jovanu i sve vreme ju je zasmejavao, a ona se kikotala.

- Filip mi je pričao da mu se Jovana odavno sviđa, ali nije hteo ništa da pokuša s njom jer je bila u vezi sa njegovim drugarom Stefanom Karićem. Ali kad je čuo da su raskinuli, rešio je da napravi prvi korak - priča izvor blizak Caru i otkriva kako je prošao njihov prvi ljubavni sastanak:

- Rekao mi je da je imao tremu! Do sada nije morao previše da se trudi oko devojaka, ali zna da je Jovana "tvrd orah"... Ona je, s druge strane, bila opuštena, sve vreme se smejala, ali je više pričala o poslu nego o emocijama. Filip je primetio da su ih mnogi gosti prepoznali i da su piljili u njih. Zato nije ni pokušao da je poljubi, mada joj je sve vreme delio komplimente i šakom i kapom.

Posle tri sata njih dvoje su napustili restoran.

- Svako je krenuo svojim putem, ali dogovorili su se da se uskoro ponovo vide - rekao je izvor.

Car nije odgovarao pozive novinara, a Jovana se pravdala da joj je Filip samo drug.

- Filip i ja smo otišli na ručak posle snimanja moje emisije. On je kvalitetan momak, s kojim imam o čemu da pričam. Ne družimo se intenzivno, ali smo i u rijalitiju imali izvanredan odnos. Ovo je više bio poslovni sastanak, a ne ljubavni, nisam raspoložena za to... Filip je super momak, ali ne dopada mi se. Da je suprotno, bila bih sa njim! - kaže misica.

Sudeći po tome koliko je Filip uporan, što je pokazao više puta u "Zadruzi", videćemo koliko dugo će Jovana uspeti da mu odoleva.

Filip Car je u "Zadruzi" bio sa čak deset žena. U krevet je uspeo da odvede Aleksandru Nikolić, Minu Vrbaški, Sanju Stanković, Maju Marinković, Marijanu Zonjić, Sandru Čaprić, Dalilu Dragojević, Viki Mitrović, Sanju Grujić i Anu Jovanović. Za razliku od njega, Jovana ne menja momke kao čarape i tvrdi da je dosad imala samo dva muškarca. Misica je bila sa izvesnim Lukom, kog je ostavila zbog Stefana Karića, a ostaje da se vidi da li će joj Filip Car biti treća sreća.

Izvor: Informer.rs
Foto: ljubisavljeviceva/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.