LJUBAVNA DRAMA U BELOJ KUĆI: Anita Stanojlović i Milica Veselinović grcale u suzama zbog Marka Markovića (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan ljubavni klip Marka Markovića i Milice Veselinović.

- Zbog ovoga smo Miki i ja mislili da najveće šanse ima Milica. Od njih tri je ona najiskrenija, on mi je delovao drugačije sa njom, nešto posebnijhe su bili. Žao mi je sad - rekao je Zvezdan Slavnić.

- Muška ku*va, ne znam šta da kažem. Kokošinjac, on nije rekao da je ne želi, a mogao je da kaže: Donesi mi cigare! Svaka je mislila da je ona prava - rekao je Emil Kamenov.

- One su pristale na javno poniženje, ko ih je*e - dodao je Lepi Mića.

- Bilo je trenutaka kada jedna dođe, druga ode - kazao je Zvezdan.

- One su pristale na sva poniženja, samo da bi bile sa njim - rekao je Mića.

- Velika razlika između Ane i Milice je jer se Milica igrala, a onda se zavozala. Sada je Mensura sramota, kao i Markovu majku. Nije mi žao jer plače - kazao je Uroš Ćertić.

- Svako veče smo pričale o njemu, sve su one znale da Marko provodi vreme sa svima njima, ali nisu mogle protiv svog srca. Ja bih volela da on dobije žensko dete, pa da vidi kako bi mu bilo - rekla je Aleksandra Nikolić.

- Mene niko neće praviti budalom, kraj - rekao je Mića.

- Krive su sve tri, znale su da čekaju svoje vreme, kad će ih pozvati. Njemu je to prijalo, svaka se nadala da će se za nju odlučiti. Krive su i one i on, glupe su ko ku*ac. Ja mogu da navijam za Anitu, ona je derište. Ana ima rijaliti iskustvo, Milica takođe. Od prvog dana mi je Ana pričala sve, ja sam bila ubeđena da će biti sa njim, kao što su oni mislili da će biti sa Milicom. Ana, rekla si meni da si zaljublejna, je l' tako? - upitala je Zorica Marković.

- Jesam - rekla je Ana Spasojević.

- Anči, nikada nisi za stolom to priznala, Marko je to vrlo dobro znao, svi su znali. Ona je to morala ranije da kaže, da bi sebi olakšala. Njega ne treba da osuđujemo, njemu je sve to prijalo, svakom muškarcu bi prijalo sve to. On je dečko takav, znaju kakav je bio u sezoni u kojoj je učestvovao, sve se isto dešavalo, samo su te devojke bile zrelije, namazanije. Ana zna za sve to, a dovela je sebe u takvu situaciju. Ana mi je rekla da su se polubili Maja i Marko za vreme žurke, ja sam joj rekla da nisu - rekla je Zorica.

- Ajde da otpevamo: A onda, našoj sreći, dođe neko treći, a ti ostaneš sam - zapevali su Zorica i Miki Đuričić.

- Da nastavim, da je Ana priznala, rešila bi se cele muke, sada je sve jasno, a ona tvrdi da su bili prijatelji - kazala je Zorica.

- Ja samo mogu da dođem i da se rukujem sa njim i kažem da je prekucao igricu - rekla je Ana.

- Dođi odmah ovamo da uradiš to, odmah - rekla je Zorica.

- Evo, prekucao si igricu, čestitam - kazala je Ana Marku.

- Kazala sam ja da će im Maja svima zabosti nož u leđa - dodala je Zorica.

- On je završio sa devojkom sa kojom ne mogu ni snimak da naprave. To je dokaz da je samo čekao zeleno svetlo. Meni je žao devojaka koje plaču sad, ja sam znao da će se ovo desiti - rekao je Marko Smiljić.

- Nemam šta da kažem, žao mi je mene, a i njih - rekla je Anita Stanojlović.

- Milica i Anita su mlade, meni je ovo bez veze prema njima. On može da se igra sa njima, ali mislim da to nije okej. Vidno su povređene. Ana mi ne deluje toliko povređeno - rekla je Sofija Una Manić.

- Detalj iz oba klipa, ljudi komuniciraju samo 5%, 95% je neverbalna komunikacija. Ono što je Kristijan rekao, to je meni delovo tako. Delovalo mi je da Marka ne zanima Ana, ali Milica da - rekla je zadrugarka.

- Devojka ukoliko sebe ceni i voli, ne sme ovo sebi da dozvoljava. Ovo je dno dna, ja to nikada ne bih sebi dozvolila, degutantno je da ovo komentarišem. Niko ne može da me ubedi da je ovo toliko jako, da se toliko lome oko toga - rekla je Miljana Popović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još