Druga Ambipak konferencija "Ambalaža po meri prirode i održivog razvoja" 4. oktobra u Beogradu

U utorak 4. oktobra uz institucionalnu podršku Privredne komore Srbije, održaće se druga Ambipak konferenciju "Ambalaža po meri prirode i održivog razvoja". Okupljanje i registracija učesnika počeće od 8.45 u prostorijama Privredna komora Srbije, Resavska 13-15.

Konferencija ima za cilj:

• da promoviše i afirmiše odgovornu upotrebu, odlaganje i reciklažu ambalaže
• predstavi konkretne primere ambalaže, korporativne odgovornosti, tehnologija u skladu sa održivim razvojem, ekologijom i cirkularnom ekonomijom
• da utiče na razvoj ekološke svesti privrede i široke javnosti

Na konferenciji ćemo predstaviti najnoviju generaciju kompostabilnih i biorazgradivih ambalažnih materijala - japanska kompanija Futamura i najsavremeniji nordijski model depozitnog koncepta upravljanja ambalažnim otpadom - norveška kompanija TOMRA

Biće predstavljena ambalažna rešenja koja direktno utiču na smanjenje otpada i pospešuju cirkularnu ekonomiju, kao i najsavremenije mašine za proizvodnju plastične ambalaže koje pozitivno utiču na smanjuje emisije CO2 i zaštitu životne sredine.

Učesnici panela rasvetliće teme proširene odgovornosti proizvođača, depozitnog modela upravljanja ambalažnim otpadom i predstaviti primere korporativne odgovornosti kroz upravljanje ambalažom.

Program i učesnici konferencije su dostupni ovde

Nadamo se da su ovo teme koje će privući i vašu pažnju kao medija i pozivamo vas da nam se pridužite na konferenciji 4. oktobra u Beogradu, Resavskoj 13-15, PKS ili konferenciju ispratite putem našeg YT kanala - Ambipak magazin.

Molimo vas da svoje prisustvo potvrdite na mejl info@ambalazaipakovanje.com

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još