NAŠAO SAM DRUGI DEO SEBE: Mihajlo Šaulić uputio emotivnu poruku supruzi Marini (FOTO)

Mihajlo, sin legendarnog pevača narodne muzike Šabana Šaulića, 25. septembra izgovorio je sudbonosno da svojoj izabranici Marini Velimirović.

Na glamuroznom venčanju u jednom elitnom beogradskom hotelu u prisustvu pet stotina zvanica Marina i Mihajlo pred matičarem su se zavetovali na večnu ljubav, a mlada je uzela prezime svog supruga.

Svadbenom veselju prisustvovali su rođaci i prijatelji mladog para, među kojima je bio i veliki broj javih ličnosti Srbije.

Šaulić se danas, pet dana nakon venčanja, oglasio na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram i svojoj voljenoj uputio emotivnu poruku.

- Ljudima se život okrene iz sličnih razloga, porodica, ljubav, posao... ni ja se ne razlikujem mnogo, sem sto sam našao drugi deo sebe koji me upotpunjuje. Hvala ti za ljubav što od tebe primam, ja sam srećan čovek, srećan što te imam! Volim te najviše na svetu anđele moj - napisao je Šaulić pokraj fotografije na kojoj pozira sa Marinom na dan venčanja.

Podsetimo, Marina je u drugom stanju i za nekoliko meseci na svet će doneti njihovo prvo dete, a kako je Mihajlova sestra, pevačica Ilda Šaulić, otkrila mladi bračni par očekuje ćerku.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: marina12_______/Instagram

Pogledajte još