PAZITE IH SE: Kojih pet horoskopskih znakova najviše vole da šefuju?

Sigurno ste primetili kako neki ljudi vole da šefuju više od drugih ljudi. Zašto je to tako? Možda na to utiče i horoskopski znak u kojem smo rođeni.

Pre nego što krenemo morate da znate: šefovanje drugima ume da bude vrlo neprijatno, ali, nije sve tako crno.

Osobe koje šefuju znaju šta žele od života i to ostvaruju efikasnije od drugih. Zbog takvih osoba događaju se mnoge pozitivne promene. Ne zaboravite da prisustvo na listi pet znakova koji najviše šefuju ima i neke svoje prednosti.

5. Lav

Lavovi su poznati po svojoj odlučnosti zato ne iznenađuje činjenica što se nalaze na ovoj listi. Ipak, njihovo šefovanje je blažeg oblika. Karakterno nisu toliko zahtjevni ali su svjesni kako moraju biti strogi ako žele poštovanje drugih.

Šta očekivati od Lavova?

Ništa strašno, samo prijateljski savet što je u stvarnosti zahtev. Većinu vremena, njihovo šefovanje je vrlo zabavno i ne morate da se brinete da će vas maltretirati. Lavovi su strogi šefovi, iskreni prijatelji i zahtevni partneri i zahvalni su ako im odajete poštovanje koje zaslužuju.

Nivo šefovanja od 1 do 10:

6 tokom loših dana, 3 ili 4 tokom dobrih dana.

4. Škorpija

Škorpija, na svet oko sebe gleda na jedan poseban način. Njihovo šefovanje je posledica pokušaja da pronađu svoje mesto u ovom ludom svetu. Vrlo su pedantni i žele da budu učinkoviti u svemu što rade. Ne podnose lenej i nekompletne ljude.

Šta očekivati od Škorpije?

Sarkastične izjave u vezi vaših slabosti su vrlo česte kod Škorpija. Ali, nikada vas neće jako pritiskati i uradiće sve sami jer ne mogu da gledaju kako nešto nije rešeno. Ako oni preuzmu vaše poslove, sigurno ćete imati više slobodnog vremena ali ostaćete bez njihovog poštovanja. To će nepovoljno uticati na šanse za unapređenje ili slobodan vikend s vašim bližnjima.

Nivo šefovanja od 1 do 10:

7 ako ne igrate po njihovim pravilima i 4 ako ih slušate i povlađujete im (ili se samo pravite). Ništa dramatično ali pazite da ne preterate i ne odete predaleko. Mogli biste da zažalite

3. Ribe

Osobe rođene u znaku Riba su izuzetno inteligentne i intuitivne pa ih lako možete prevariti i njima manipulisati. Lako mogu da "zavire" u vašu dušu i zato jako dobro znaju šta bi i šta ne bi trebalo uraditi.

Šta očekivati od Riba?

Njihovo šefovanje nije nepristojno ili intenzivno ali je istrajno. Čim nanjuše da ništa ne radite, biće vam stalno iza leđa. Neko vreme ćete ih uspešno ignorisati ali ćete ipak pokleknuti i napraviti ono što žele. Pametno, zar ne?

Novo šefovanja od 1 do 10:

4 ili 5 na početku ali ako ne zadovoljite njihova očekivanja, nivo može porasti do neprijatnih 8!

2. Devica

Na nesreću svih, šefovanje Devica je zlobno. Nisu strpljive, ali su jako osećajne i ova kombinacija često uzrokuje eksploziju naredbi, zahteva i posledica u različitim oblicima. Savršeno za sve koji su neodlučni, zar ne?

Šta očekivati od Device?

Sve što ste ikada sanjali u svojim noćnim morama. Ako nešto nije onako kako je Devica zamislila, pripremite se za stalno prigovaranje koje ponekad može da ode i predaleko, u kritikovanje puno mržnje koje će uništiti vaše samopouzdanje. S druge strane, učinite li barem upola od onog što Devica zahteva, zauzvrat možete očekivati velike nagrade. Ključ do uspeha je kompromis.

Novo šefovanja od 1 do 10:

Nažalost, većinu vremena je 7 ili 8. Prihvatite ih onakvima kakve jesu ili bežite glavom bez obzira!

1. Vaga

Vagino šefovanje je najgora vrsta - šefovanje u tišini. One neće šefovati direktno ali će vas prisiliti da napravite šta žele koristeći kreativne mere. Radi toga, Vage su izuzetno efikasne vođe pa često dobijaju nešto i zauzvrat - profesionalni napredak.

Šta očekivati od Vage?

Ako ne razumete njihova relativno nežna usmeravanja u pravom smeru (ili ste odlučili da ih ignorišete), u narednim danima ili nedeljama vas očekuje: loše raspoloženje, nepoštovanje, strogi i neočekivani komentari u pogledu vašega izgleda/inteligencije/sposobnosti i fizička bol... Šalimo se, ali samo za fizičku bol! Srećno! Ipak, imajte na umu da Vage nemaju loše namer. Samo žele da urade sve što je u njihovoj moći.

Nivo šefovanja od 1 do 10:

Ako radite šta vam se kaže, ne bi smelo da pređe 5 ili 6. U suprotnom, nivo šefovanja je blizu 10.

Izvor: Nezavisne.com
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još