ŽIVIM U STRAHU, NE IZLAZIM IZ KUĆE: Miša Grof tvrdi da dobija pretnje zbog Nikoline Pišek

Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, tvrdi da njegova snaja Nikolina Pišek radi za hrvatsku Sigurnosno-obaveštajnu agenciju (SOA) i da su mu njihovi tajni agenti zapretili da više ne govori o njoj.

Čuveni antikvar Miša Grof za "Informer" kaže da iz straha ne sme da komentariše ni to što je Nikolina Pišek juče rešila da za 1,7 miliona evra proda vilu u Zagrebu, koju je kupio njen pokojni suprug Vidoje Ristović.

- Zvali su me iz hrvatske obaveštajne službe i rekli da više ne smem ništa da pričam o njoj! Pripretili su mi da budem miran i da njeno ime ne pominjem javno ni u kom kontekstu. Izgleda da ona radi za hrvatsku službu! - priča Miša Grof i dodaje da već danima ne sme na ulicu:

- U neviđenom sam strahu, ne izlazim iz kuće! Čak ne smem da kažem na koji način su mi zapretili jer mi prisluškuju telefon. Njihova služba je mnogo jaka. Ljubazno vam molim da me ništa ni ne pitate, pa ni o prodaji kuće. Vidite da ona sve prodaje, a šta ću ja?! Moram da budem miran, kako su mi rekli...

Nikolina, s druge strane, ne želi da priča ni o svekru ni o prodaji kuće koju je njen pokojni suprug kupio prošle godine za 1,5 miliona evra. Voditeljka se samo požalila da neko sabotira prodaju te vile.

- Oglas za prodaju kuće je misteriozno nestao. Ne znam ko je to uradio, pa ne bih dalje komentarisala - kratko je rekla Pišekova i prekinula vezu.

Vila koju Nikolina planira da proda ima 420 kvadrata, a samo dnevni boravak prostire se na 200 kvadrata! Kuća ima tri spavaće sobe, kuhinju, kupatilo, prostoriju za osoblje, bazen... Tu vilu kupio je Vidoje prošle godine, nakon što su njegova supruga i ćerka jedva preživele trovanje ugljen-monoksidom u stanu u centru Zagreba.

Vidoje je preminuo 8. maja ove godine u Beogradu. Obdukcijom je utvrđeno da je umro usled zapaljenja srčanog mišića i da je u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholisanosti. Odmah posle sahrane njegova supruga Nikolina i otac Miša započeli su medijski rat oko njegove imovine.

Izvor: Informer.rs
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još