ODABRANI POBEDNICI U PET KATEGORIJA: Održana prva "Zadrugovizija" u šestoj sezoni "Zaduge" (VIDEO)

Tokom prošle noći održana je prva "Zadrugovizija" u šestoj sezoni popularnog rijaliti programa. Nakon sedamnaest nastupa proglašeni su pobednici u pet kategorija.

Prvog pobednika birao je novinarski žiri. Članovi poznatih prestoničkih redakcija su dali svoje glasove i otkrili ko je oduševio predstavnike sedme sile.

Najviše poena dobili su Lepi Mića, Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović i Jelena Mitić, koji su dobili vrednu nagradu, koju im je uručila voditeljka Ivana Šopić.

- Hvala novinarskom žiriju, nadam se da su se svi zabavili - rekla je Matora.

Pobednički nastup:

Publika je glasala putem društvene mreže Fejsbuk, a voditeljka Dušica Jakovljević otkrila je ko je osvojio najviše glasova.

Ovu nagradu ponela je grupa koju čine Kristijan Golubović, Ivana Puzić, Valentina Stanković i Adam Labunski. Voditeljka Ivana Šopić im je uručila vrednu nagradu. Oni su se zagrlili i počeli da skaču od sreće.

- Na Fejsbuku smo uvek dominantni, ja sam stara škola, zahvaljujem se svim mojim glasačima - rekao je Kristijan.

Pobednički nastup:

Voditeljka Dušica Jakovljević saopštila je ko je osvojio najveći broj glasova na društvenoj mreži Instagram, a to je bila grupa koju su činili Aleksandra Nikolić, Milica Veselinović i Miljan Vračević.

- Pobednici prve "Zadrugovizije" u ovoj sezoni po glasovima sa Instagrama su Aleks, Miljan i Milica - rekla je Dušica.

- Nisam iznenađena, ovim putem bih se zahvalila, presrećna sam - rekla je Aleksandra.

- Prva "Zadrugovizija", ja sam pobednik, srećan sam - rekao je Miljan.

Pobednički nastup:

I stručni žiri dao je svoj sud. Članovi žirija bili su pevačica i pobednica "Zadruge 1" Kristina Kija Kockar, bivša učesnica "Zadruge", a sada voditeljka RED televizije Sanja Stanković, pobednica treće sezone "Zadruge" Iva Grgurić, pevačica Goca Božinovska i reper Nenad Marinković Gastoz.

Najviše poena od stručnog žirija dobili su Lepi Mića, Jovana Tomić Matora, Jelena Matić i Anita Stanojlović, a sa njima su prvo mesto podelili, zbog istog broja glasova, i Milica Veselinović, Aleksandra Nikolić i Miljan Vračević.

Pobednički nastupi:

Na kraju spektakularne večeri na rijaliti imanju u Šimanovcima voditeljka Dušica Jakovljević otkrila je da su pobednici SMS glasanja Aleksandra Nikolić, Milica Veselinović i Miljan Vračević.

- Nismo iznenađeni, najbolji smo! Nećemo biti skromni! Hvala svima. Postala sam sigurna u sebe, to smeta ovim ljudima, ali sam sad jača - rekla je Aleks.

Pobednički nastup:

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još