JEZIVE SCENE U BELOJ KUĆI: Kristijan Golubović i Emil Kamenov pesnicama udarali Uroša Ćertića (VIDEO)

Nakon "Zadrugovizije" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima nastao je opšti haos kada je došlo do sukoba između Nece i Pece Lazića sa Urošem Ćertićem.

Oni su se prvo međusobno polivali, a onda je u jednom trenutku svađa eskalirala, te se Kristijan Golubović zaleteo na Ćertića i počeo da ga udara pesnicama po glavi i telu.

Ubrzo se u sve umešao i Bugarin Emil Kamneov, pa su obojica udarala Ćertića dok je obezbeđenje pokušavalo da ih razdvoji i smiri, što je bilo veoma teško.

Ostali zadrugari su vrištali i molili ih da prestanu, užasnuti horor scenom. Inače, čeka se produkcija da se oglasi ovim povodom, a kako će Emil i Kristijan biti kažnjeni ostaje da se vidi.

Inače, od samog početka netrpeljivost između Ćertića i Golubovića je ogromna.

Podsetimo, Kristijan Golubović već je imao fizički obračun sa Urošem, i tada ga je išutirao, zbog čega je bio kažnjen tromesečnim honorarom. Kristijanovo nasilje pred kamerama rijalitija podržala je njegova trudna verenica Kristina Spalević.

- Ja ću da budem najomraženija osoba u Srbiji što podržavam nasilje. Činjenica je da sam se juče ceo dan nervirala zbog onog dečka (Uroša Ćertića). Stvarno katastrofa! Kristijan je prvo pokušao da mu skrene pažnju. Njegov temperament je takav da brani slabije od sebe i da skače za svoje drugare, tako da čim sam videla da se Kristijan ućutao, znala sam šta će biti. Dopada mi se njegov postupak, iskreno. Neko je morao da postavi Uroša na svoje mesto - rekla je ona.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još