Šta je novo kod Branke Katić u Holivudu?

Iako je igrala u epizodi CBS-ove serije Chaos pod nazivom "Defending Sophia", život Branke Katić u Holivudu nije baš "haos". Ona uživa u braku sa rediteljem Džulijanom Farinom, podizanju sinova Luija i Džoa i biranju baš onih uloga koje joj prijaju i grade joj pravi put do zapaženosti u "zemlji snova".

Da su Brankin talenat i lepota zapaženi potvrđuju uloge koje je do sad ostvarila. Igrala je u popularnim serijiama Entourage, "Waking the Dead", Bored to Death, Big Love i drugim, a ostvarila je i zapaženu epizodnu ulogu u filmu Majkla Mana Public Enemies u kojem je igrala rame uz rame sa Džonijem Depom.

A pre brojnih inostranih serija, Branka je igrala i u jednoj popularnoj domaćoj seriji - "Otvorena vrata".

Inače, u seriji "Chaos" koja se trenutno emituje na televiziji CBS, Branka je dobila ulogu Sofije Vukole. "Chaos" je skraćenica za "Clandestine Homeland Administration and Oversight Services", a serija prati četvoricu agenata koji pokušavaju da pokažu da je njihovo odeljenje jako bitno za CIA, te da ih ne treba ukinuti.

U seriji, osim Branke, igraju još Fredi Rodrigez ("Ružna Beti", "Six Feet Under"), zatim Kristina Kol, Džejms Marej i Erik Klouz.

Na holivudsku karijeru naše glumačke dive, veliki trag je ostavila serija "Velika ljubav" (Big Love) koju su za HBO producirali Tom Henks i Geri Gecman. U ovoj drami Branka je igrala Anu Marković, četvrtu suprugu Bila Henriksona, glavnog lika u seriji. Serija, koja je bila nominovana za niz nagrada, završena je sa emitovanje u martu ove godine, nakon 53 epizode.

- Ta serija je uvek bila izuzetno originalna i svi zapleti su krajnje nepredvidivi. Sezone su uzbudljive poput vožnje na rolakosteru. Ana je odličan lik, gotovo da je glas zdravog razuma. Ljubav, strast, prijateljstvo, poligamija, religija koja joj je potpuno strana, život u tuđini, želja za pripadanjem, samo su deo emotivnih konflikta koje je prošla - rekla je Branka o seriji "Velika ljubav" za "Story".

S druge strane, kako piše "Blic", Brankin suprug Džulijan Farino upravo završava film "The Oranges", u kojem igraju Hju Lori, Lejton Mister i Adam Brodi.

U Holivud se otisnula i Katarina Radivojević, a o tome više saznajte OVDE!

Koje zvezde sa ovih prostora danas imaju ili grade ime u Holivudu pročitajte u našim specijalima:

Holivud na "ić" (prvi deo)

Holivud na "ić" (drugi deo)

Pogledajte još