Prosinečki oprašta Vilotiću i Adiju?

Dobiće "nestašni" Li Adi novu, treću šansu da se dokaže u dresu Crvene zvezde. Prošli put mu je Robert Prosinečki oprostio"nestašluke“, a ovog puta je Ganac ubedio i Prosinečkog i predsednika Vladana Lukića na sastanku održanom u ponedeljak da ga je zaista malarija oborila u krevet i da je zbog nje zakasnio 25 dana na letnje pripreme prenose "Novosti".

Prosinečki vraća Vilotića?

Og dolaska Igora Đurića u Crvenu zvezdu nema ništa, Slobodan Rajković je predaleko od svih planova crveno-belih...

Zbog toga nije isključena mogućnost da Robert Prosinečki ipak oprosti sve grehe Milanu Vilotiću.

.Li Adi će biti vraćen u tim, radiće sa ekipom, ali pošto nije prošao najteži deo priprema, vežbaće po posebnom programu koji će mu pripremiti kondicioni trener Srđan Zirojević.

Štoper iz Gane u početku neće biti u kombinacijama za sastav kada krenu takmičarske utakmice, dok će posle zavisiti od njega samog, truda na treninzima, ponašanja, pošto su spremni da mu pruže novu priliku.

Reprezentativac Gane je sa sobom iz Akre doneo obimnu dokumentaciju koja potvrđuje da je bolovao od težeg oblika malarije, a kako "Novosti“ saznaju, Adi se više puta zaklinjao Prosinečkom i Lukiću da nije lagao, već da ga je zaista viša sila oborila u postelju. I pored svega toga, Ganac će narednih dana biti podvrgnut lekarskom pregledu u Beogradu...

Pogledajte još